Szombaton indul a bérletárusítás Fehérváron

 

Jelentős változás, hogy a szezonbérletek nem lesznek érvényesek az ICEHL rájátszására.

A Hydro Fehérvár AV19 nyilvánosságra hozta a 2020/21-es szezon jegy- és bérletárait. Utóbbi típusú belépők árusítása a pénztárakban augusztus 17-én, hétfőn indul, ellenben az eventim.hu felületén már augusztus 15-én, szombaton elkezdődik. Mint írják, az idei évben a klub early bird lehetőséget vezet be, melynek keretében augusztus 15. és augusztus 31. között a tavalyi áron biztosítja a bérletvásárlást minden szurkolónak, aki él ezzel az új lehetőséggel.

A meccsbelépők 10%-kal drágultak, azaz a felnőtt állóhelyi 2000 helyett 2200 forint, a diák ennek a fele, míg az ülőhelyre érvényes tikett 3000 helyett 3300 forint lesz. Az új idényben a bérletek nem lesznek érvényesek a rájátszásra: “Fontos változás, hogy ebben a szezonban a megvásárolt bérletek a csapat alap- és középszakasz-mérkőzéseire lesznek érvényesek, ugyanakkor a bérlettulajdonosoknak olyan playoff-konstrukcióval készülünk, amely lehetővé teszi számukra, hogy az abban foglalt elővásárlási lehetőségek és kedvezmények igénybe vételével biztosíthassák részvételüket a rájátszásmérkőzéseken is.”

A fehérváriak az információáramlást a bérletesek regisztrációjával segítik elő. Ennek kapcsán így fogalmaznak: “Szeretnénk biztosítani minden bérletet vásárló szurkolónkat arról, hogy amennyiben a magyarországi mérkőzéslátogatási szabályok negatív irányban változnának, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni érintett szurkolóink kárpótlása érdekében. Ahhoz, hogy az esetleges változásokról minden bérletesünket időben értesíthessük, klubunk bevezeti a bérletesek regisztrációját. A könnyen, akár online vagy személyesen is elvégezhető regisztrációval kapcsolatban a következő napokban adunk bővebb információt.”

avszno

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
szeptember 18., péntek
FELK 19:15 AVSMIS 8-5VÉGE
szeptember 19., szombat
EL 19:15 TITVAS TÖRÖLVE
    • M4 SPORT+
szeptember 20., vasárnap
EL 19:15 MACDEB 5-4 HVÉGE
    • M4 SPORT+
szeptember 25., péntek
EL 18:30 DEBFTC 
ICEHL 19:15 G99AVS 
szeptember 27., vasárnap
EL 16:30 FTCMAC 
    • M4 SPORT+
Partnerünk
Archívum