Mintha egy nemzetközi szünethez értek volna

   

Miskolcon egy szabadnap után folytatják a játék finomítását, a MAC további információkat vár Szlovákiából.

Mint arról blogunk is beszámolt, a koronavírus-járvány miatt Szlovákiában két hétre minden sport- és kulturális rendezvény megtartását törölték, ami vastagon érinti a két magyar Extraliga-csapat programját is.

Majoross Gergely, a MAC Újbuda vezetőedzője érdeklődésünkre elmondta: egyelőre csak annyi biztos információjuk van, hogy két hétig nem játszanak. A klubnál jelenleg kivárnak, a csapatnak két szabadnapot adtak. Megpróbálnak most újabb információkhoz jutni, hogy azoknak megfelelően alakítsák ki a felkészülés további menetét.

A DVTK Jegesmedvéknél úgy fogják fel a bajnokság felfüggesztését, mintha egy nemzetközi szünethez értek volna, magyarázta blogunknak Strenk Hunor. A csapat másodedzője elmondta, Miskolcon egy szabadnapot kaptak a játékosok, utána folytatják a munkát. A két hetet arra használják fel, hogy egy mini edzőtábort tartsanak, és a tréningeken tovább finomítsák a csapat játékát. Ez az idő reményeik szerint arra is jó lesz, hogy a sérültjeik közül minél többen felépülhessenek, így amikor folytatódik a bajnokság, hosszabb paddal vághatnak neki a meccseknek. Miskolcon abból indulnak ki, hogy a felfüggesztés valóban két hétre szól, és amíg más információ nem érkezik, addig március 24-ére úgy tekintenek mint következő meccsnapra.

macmis

fotó: Orosz Tamás

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum