CJHL-tornát rendez Debrecen

   

November 8. és 10. között hatcsapatos eseménynek ad otthont a város.

A februári tornához hasonlóan november 8. és 10. között újra CJHL-eseményt rendeznek Debrecenben. Kilenc hónappal ezelőtt az U15-ösök csaptak össze a Carpathian Junior Hockey League keretei között, akik immár U16-osként mérkőzhetnek újra. Idén két csoportra osztották a serdülő korosztályúakat: a hatcsapatos Vörös-csoportnak Debrecen ad otthont, míg a hétcsapatos Kék-csoport meccseit az ukrajnai Novojavorivszkban rendezik.

A hétvégi eseményen a DHK ellenfelei a szlovák HKM Michalovce, a lengyel a Niedzwiadki MOSiR Sanok, az ukrán Krizsinka Kijev, a fehérorosz SZDUSOR Minszk és a szerb Partizan Beograd lesznek. A Corona Brasov Wolves vendégként szerepel a tornán, eredményeiket nem veszik számításba.

Mint az a Debreceni HK közleményéből kiderül: “A torna szabályrendszere nem módosult, azaz minden résztvevő naponta két mérkőzést játszik. A meccsek két egyenként 20 perces félidőből állnak, amelyek során a tiszta játékidőt mérik. Ha két félidő után a mérkőzés döntetlenre áll, akkor büntetőlövések következnek. A rendes játékidőben győztes csapat 3 pontot kap, a büntetőlövésekkel aratott győzelem 2 pontot ér, a vesztes 1 ponttal gazdagodik.”

Újdonságot is hozott a CJHL: “A tornasorozat szervezői az idén egy játékot is elindítottak, amelynek lényege, hogy minden tornát rendező alakulat harca szállhat a nézőcsúcs felállításáért, amelyet a hazai rendezésű forduló egyik mérkőzésén – esetünkben a szombaton 14:40-kor kezdődő, DHK–Sanok mérkőzésen – kell abszolválni. A cél az, hogy több szurkolót mozgósítsunk, mint a miénkkel egy időben, más helyszínen zajló CJHL-fordulók házigazdái. A nézőcsúcsot felállító együttes játékosai és stábtagjai egy-egy csapatnévvel ellátott sapkát, logóval ellátott pólót, tréningruhát és száraz edzésekre való felszerelést kapnak.”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk