CJHL-tornát rendeznek Debrecenben

 

A DHK a házigazdája a szezon harmadik U15-ös Carpathian Junior Hockey League-eseményének.

“A hét második felében újra nemzetközi hokitorna színhelye lesz a Debreceni Jégcsarnok – áll a klub közleményében. – Február 15–17-én városunkban kerül sor a Carpathian Junior Hockey League (CJHL) szezonbeli 3. fordulójára az Eagles divíziójában. A szlovák bázisú ligában szereplő együttesek szezononként négy alkalommal, három korcsoportban küzdenek egymással. A Bears divíziója az U19-es csapatokat fogja össze, az Eagles az U15-ös, a Rookies az U13-as együtteseket tömöríti.

A hétvégi torna alkalmával az Eagles kék csoportjának résztvevői látogatnak Debrecenbe. A Debreceni HK jégkorongozóinak ellenfelei négy országból érkeznek: Lengyelországból két együttes lesz jelen, egy U15-ös válogatott és a Sanok csapata. Északi szomszédunkat a tőketerebesi hokisok, Romániát a Galati képviseli, míg Ukrajnát Kalus városának fiataljai. A DVTK Jegesmedvék együttese vendégcsapatként vesz részt a debreceni fordulóban, eredményeiket a pontok összesítése során nem veszik figyelembe.

A CJHL Eagles/Blue csoportjának aktuális tabelláját a lengyelországi és a szlovákiai tornákat követően a Poland Select vezeti, a Debreceni HK U15-ös gárdája a 3. helyet foglalja el a rangsorban, 4 pont hátrányban a Sanok mögött. A mieink a hazai forduló során öt hivatalos mérkőzésen lépnek a jégre, bőven van tehát lehetőségük arra, hogy még előbbre lépjenek. Az előző évi tornák tapasztalatai alapján sportszerű, izgalmas mérkőzésekre, kiélezett küzdelmekre van kilátás, valamennyi hokirajongónak érdemes lesz tehát kilátogatnia a Debreceni Jégcsarnokba. A torna versenyszabályzata szerint 2×20 perces meccseket vívnak egymással a résztvevő csapatok, a találkozók pénteken és szombaton 9, vasárnap 8 órakor kezdődnek. A torna házigazdája a Debreceni Hoki Klub, az esemény fő támogatója az NI Hungary Kft.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk