Artyemij Panarin góllal kezdett a Rangersben

 

A New York-i szurkolók mégsem örülhettek, mert a csapatuk kikapott, az orosz szupersztár pedig megsérült.

Szoros meccsen nyert a New Jersey a Rangers otthonában 4-3-ra. A vendégeknél Nyikita Guszev, a hazaiaknál Artyemij Panarin is gólt lőtt új csapatában. Rossz hír a New Yorki-i szurkolók számára, hogy Panarin a második harmad végén megsérült, és a folytatásban már nem is tért vissza. A hírek szerint ugyanakkor a probléma nem súlyos, csak elővigyázatosságból ment el pihenni.

A Winnipeg gond nélkül verte a Minnesotát 4-1-ra. A Jetsben Blake Wheeler és Andrew Copp egyaránt góllal és gólpasszal zárta az összecsapást.

A Washington az utolsó percben két gólt ütve fordított és nyert a St. Louis ellen 3-2-re. A Capitals egy perccel a befejezés előtt egyenlített Richard Panik révén, majd másodpercekkel később Nicklas Backstrom révén a győztes gólt is megszerezte.

backström

2-0-ra verte a Carolina a Tampa Bayt. A Hurricanes kapujában Petr Mrazek és Alex Nedeljkovic együttesen ért el shutoutot összesen 21 védéssel.

A Montreal a hajrában fordított és nyerte meg a meccset 4-3-ra Florida ellen. A Canadiens Riley Barber góljával egyenlített, majd két perccel később Alex Belzile emberhátrányos góljával a győzelmet is megszerezte.

Auston Matthews duplája is kevés volt, a Toronto másodszor is kikapott az Ottawától, ezúttal 4-3-ra. A Senatorsban Brady Tkachuk és Mark Borowiecki összesen négy pontot szerzett.

2-1-re nyerte az Original Six-mérkőzést a Chicago a Detroit ellen. Duncan Keith győztes gólt lőtt, Corey Crawford 23 lövést fogott.

Gólzáporos meccsen verte a Calgary a San Josét 6-4-re. A Flamesben Johnny Gaudreau, Alan Quine és Dillon Dube is egy gólt lőtt és egyet előkészített

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum