Elküldték Szeredából Don MacAdam vezetőedzőt

   

Az Erste Liga-középszakaszban gyengélkedő Sportklub új vezetőedzője Vaclav Novak. Nem ez az első trénercsere Csíkban az idén.

“A Csíkszeredai Sportklub vezetősége a mai napon elköszönt Don MacAdam vezetőedzőtől. A szezon hátralevő részében Vaclav Novak irányítja csapatunkat” – áll a klub közösségi oldalán olvasható közleményben. A kiváló pályafutást maga mögött tudó Don MacAdam 2018 decemberében érkezett a klubhoz, vezetésével 16 Erste Liga-mérkőzésen 6 győzelem, 3 hosszabbításos győzelem és 7 vereség volt a csapat mérlege. A Sportklub az alapszakaszt a második helyen zárta, ám a középszakaszban 7 mérkőzés után csak 4. a felsőházban, és egyre nő a valószínűsége a Csíkszereda–Brassó Erste Liga-negyeddöntőnek.

Az idei szezont nagyratörő tervekkel kezdő csapatot kezdetben a cseh Leo Gudas irányította, akitől egy nagyobb hullámvölgy és egy Brassó elleni vereség után november elején köszöntek el. Ezt követően MacAdam érkezéséig Hozó Levente állt a padon, akivel összességében jó eredményeket produkált a gárda. A Sportklub vasárnap 5-2-re kikapott a Corona otthonában.

A most a kanadai szakember helyére érkező Vaclav Novak az idényt a Gyergyói HK szakmai igazgatójaként kezdte, egy ideig a padon is ült Vitalij Donyika mellett, majd januárban távozott a klubtól. A korábbi nagyszerű cseh csatár nem ismeretlen Csíkszeredában, a magyar bázisú nemzetközi ligában négy szezont húzott le kék-fehér mezben.

makadam

fotó: SC Csíkszereda-facebook

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 1., csütörtök
UP 18:00 H20US18 
augusztus 3., szombat
FEL   MACTRK 
augusztus 8., csütörtök
FEL   DEBJAS 
augusztus 9., péntek
FEL   DEBDRS 
FEL 17:30 DUMMIS 
augusztus 10., szombat
FEL   CARAVS 
FEL   DEB
FEL 18:00 DABTIT 
Partnerünk