Vesutkin és Vaclav Novak elhagyta Gyergyót

   

A csapat korábbi házi pontkirálya Szlovákiába tart, a legendás csatárból sportigazgatóvá lett cseh szakember további sorsa ismeretlen.

A Gyergyói HK közleményt adott ki hivatalos közösségi oldalán néhány légiósával kapcsolatban, a megnyilvánulás közérdeklődésre számot tartó pontjait az alábbiakban idézzük:

– Amint azt már hivatalosan is közöltük, egy játékossal erősítettünk, a svéd Oscar Steén már be is mutatkozott a csapatunkban.

– A Csíkszereda elleni mérkőzésen a nézők is láthatták, Vlagyiszlav Karpusz továbbra is piros-fehérben játszik, ő azért nem jutott több mérkőzésen játéklehetőséghez, mert csak hat külföldi jégkorongozó léphet pályára egy meccsen.

– Ugyancsak ez okból nem szerepelt az utóbbi találkozókon Sztyepan Gorjacsevszkih, aki szintén továbbra is a Gyergyói Hoki Klub játékosa.

– Megegyeztünk az amerikai Charles Graaskamppal, a Romániai Jégkorong Szövetségnél be is jegyezték az átigazolását, de a játékos végül egy német csapatot választott.

– Távozott Makszim Vesutkin, aki Szlovákiában kapott ajánlatot.

– Nem tartozik már klubunk szakmai stábjához Vaclav Novak.

A Gyergyói HK, amelyet december óta a svéd Mikael Tisell irányít, jelenleg a 6. helyen áll az Erste Ligában, és legközelebb – január 11-én – a listavezető FTC-Telekomot fogadja.

gyhk

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 1., csütörtök
UP 18:00 H20US18 
augusztus 3., szombat
FEL   MACTRK 
augusztus 8., csütörtök
FEL   DEBJAS 
augusztus 9., péntek
FEL   DEBDRS 
FEL 17:30 DUMMIS 
augusztus 10., szombat
FEL   CARAVS 
FEL   DEB
FEL 18:00 DABTIT 
Partnerünk