4 meccsre eltiltották a brassói Peretyagint

   

A bekk végleges kiállítást kapott a hétfői FTC-Telekom–Corona Erste Liga-rangadón, és mostanra megszületett az ítélet is.

A fegyelmi bizottság határozatában ez áll:

“A játékvezetői riport szerint a Corona Brassó játékosa, Szergej Peretyagin nem engedelmeskedett, amikor a játékvezető arra szólította fel, hogy foglalja el a büntetőpadot, majd feléjük köpött, és folyamatosan fenyegette a mérkőzés játékvezetőit.

Az eset kapcsán a fegyelmi bizottság az alábbiakat állapította meg: a Corona Brassó játékosa játékon kívüli szituációban három olyan szabálytalanságot követett el, amelyek büntetési tétele külön-külön is végleges kiállítás. A játékos egy rá kiszabott kisbüntetést követően nem foglalta el a büntetőpadot, lökdöste a vonalbírót. Ezt követően a játékvezető felé köpött, miközben folyamatosan sportszerűtlen hangnemben ordított. A pályát elhagyva sem fejezte be sportszerűtlen magatartását, folyamatosan fenyegette a mérkőzés játékvezetőit.

A fegyelmi bizottság megállapítása szerint Szergej Peretyagin viselkedése nem egyeztethető össze a jégkorong és az Erste Liga értékeivel. Sportszerűtlen és fenyegető fellépése a mérkőzés hivatalos személyeivel szemben káros a sport minden résztvevője számára.

A fegyelmi bizottság Szergej Peretyagint, a Corona Brassó játékosát 4 mérkőzésről eltiltja. A játékos a büntetését csapata soron következő Erste Liga mérkőzésein tölti le.”

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 1., csütörtök
UP 18:00 H20US18 
augusztus 3., szombat
FEL   MACTRK 
augusztus 8., csütörtök
FEL   DEBJAS 
augusztus 9., péntek
FEL   DEBDRS 
FEL 17:30 DUMMIS 
augusztus 10., szombat
FEL   CARAVS 
FEL   DEB
FEL 18:00 DABTIT 
Partnerünk