Második meccsét is megnyerte a Vegas

 

A Knights most a Coloradót gyűrte le. A Buffalo legyőzte a bajnokot, a San Jose kiütéssel nyerte a kaliforniai derbit.

A Nashville hiába dolgozott le kétgólos hátrányt hazai jégen a Florida ellen, nem bírta tartani Connor Brickleyt. A 25 éves center duplázott és gólpasszt adott a győztes gólt szerző Michael Mathesonnak. A két csapat játszott egy visszavágót is a Bridgestones Arenában, ezt a hazaiak nyerték hosszabbításban 3-2-re. A hős Miikka Salomaki volt, aki a rendes játékidőben és a ráadásban is betalált.

A második harmadban három gólt ütve döntötte el a meccset a Boston a Detroit ellen. A Red Wings a háromgólos hátrány után még minimálisra csökkentette a különbséget, de Teddy Purcell három perccel a befejezés előtt bebiztosította a Bruins győzelmét.

A játéknap második hosszabbítását a Buffalo?Pittsburgh meccs hozta, ahol a hazaiak örülhettek a pluszpontnak. A Sabres Matt Tennyson góljával harcolta ki a ráadást bő két perccel a befejezés előtt, a ráadásban pedig Jack Eichel találatával a győzelmet is megszerezte.

A St. Louis hiába vezetett az első harmadban 2-0-ra, majd két harmad után 3-2-re, végül kétgólos vereséggel távozott Dallasból. A Stars a befejező húsz percben hármat lőtt, a győztes találatnál gólpasszt adott az új szerzemény, a nyáron igazolt Alekszandr Radulov.

stars radulov

Simán hozta a Chicago a columbusi kirándulást. A Hawks a második harmadban négyszer köszönt be és 5-0-s előnnyel várhatta az utolsó játékrészt. A Blue Jackets a záró 20 percben Seth Jones duplájával kozmetikázott.

A Chicagóhoz hasonlóan az Ottawa is 5-2-re nyert idegenben, mégpedig a Toronto csarnokában. A Senators az utolsó harmadot nyomta meg igazán, amikor hármat ütött és egyet sem kapott.

Mindhárom találat emberelőnyben született a Tampa?Carolina mérkőzésen, amit a vendégek nyertek 2-1-re. A győztes találatot Teuvo Teravainen ütötte a 25. perc legelején.

Második meccsét is simán hozta a Vegas. A Vancouver kiütése után a Knights a Colorado Avalanche otthonában győzött 4-1-re úgy, hogy a nyolcadik percben már hárommal ment. A győztes találatot Jonathan Marchessault szerezte emberelőnyben.

A játéknap egyetlen shutoutját Aaron Dell szállította, aki 24 védéssel járult hozza a San Jose 5-0-s győzelméhez az Anaheim ellen. A Sharks a második harmadban hengerelt, amikor négy gólt szerzett, ebből hármat bő három perc leforgása alatt.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum