Góllal debütált Nico Hischier a Devilsben

 

Derek Ryan duplázott, az Edmonton oda-vissza verte a Calgaryt.

Az NHL előszezonjában először lépett jégre a New Jersey és vele együtt az idei draft legelső választottja, Nico Hischier. A Prudential Centerben a Devils vendége a Washington volt, amely hiába szerezte meg a vezetést, a New Jersey négy góllal válaszolt és magabiztos 4-1-es sikert aratott. A hazaiak negyedik gólját az idei draft legelső választottja, Nico Hischier ütötte, aki fonákkal talált be Holtby kapujába.

hischier2

Derek Ryan vezetésével győzött a Carolina a Buffalo ellen. A Fehérvár korábbi csatára szerezte a találkozó első gólját, 2-2-es egál után pedig ő döntötte el a találkozót a ráadás harmadik percében.

Quebecben rendezték a Boston?Montreal örökrangadót, ahol a Bruins kétgólos hátrányból győzött 3-2-re. A második harmad elején a Canadiens két gyors gólt szerzett, de a Boston a harmad derekán négy perc alatt fordított. A győztes találatot Tim Schaller lőtte.

Egyetlen, a hosszabbításban született gól döntötte el a New York-i városi rangadót a Gardenben. Az 1-0-s végeredményt Neal Pionk állította be egy csodás egyéni akció után. A Rangers kapujában az Ondrej Pavelec, Brendon Halverson együttesen ért el shutoutot.

Már az első harmadban lerendezte a meccset az Ottawa a Toronto ellen. A Senators az első húsz percben négyet vágott és végül könnyed 6-2-es sikert könyvelhetett el. A hazaiaknál Mike Hoffman duplázott, Mark Stone három pontot szerzett, a vendégeknél Auston Matthews egy-egy góllal és gólpasszal mindkét találatból kivette a részét.

A játéknap egyetlen szétlövését a Winnipeg?Minnesota találkozó hozta, ahol végül a vendégek örülhettek a 3-2-es győzelemnek. Az első két harmad egyaránt 1-1-es eredményt hozott, a záró húsz percben és a hosszabbításban azonban nem született gól. Az egyetlen sikeres büntetőt Ryan Malone ütötte.

Két mérkőzést is játszott egymással az Oilers és a Flames, egyet Edmontonban, egyet Calgaryban. Mindkét meccset simán hozta az Oilers, hazai jégen 5-2-re, vendégként 5-4-re. Az Edmontonban játszott meccsen Mark Letestu duplájának köszönhetően az Oilers már 5-0-ra is vezetett, a Flames csak az utolsó négy percben kozmetikázott az eredményen két góllal. A Saddledome-ban hasonló volt a forgatókönyv, mint a Rogers Place-ben, az Oilers már 4-1-re és 5-2-re is vezetett, innen sikerült szépítenie a Calgarynak az utolsó felvonásban.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum