Egy vb-spot és ami mögötte van

 

A Sport Tv-n is főszerepben a magyar hokisok. Így készült a kiváló reklámfilm a vb-re

Egykori és jelenlegi jégkorongozók, Pásztor György, Majoross Gergely, Bartalis István, Erdély Csanád, valamint Rajna Miklós szerepel a Sport Tv 2017-es vb-népszerűsítő videójában, amely ezúttal is az érzelmekre hat. Megjelenik benne a múlt, a jelen, a jövő és ott vannak a méltán híres magyar szurkolók is.

“Április 22?28. között rendezik Kijevben a divízió 1/A jégkorong-világbajnokságot, ahol a magyar válogatott ismét (2008 és 2015 után immár harmadszor) vívhatja ki a feljutást a legnagyobbak közé ? áll a Sport Tv sajtóanyagában. ? A Sport Tv spotját a Tüskecsarnokban forgatták. A főbb szerepeket az IIHF Hall of Fame-jének tagja, a korábbi jégkorongozó és sportvezető, Pásztor György, a válogatottban tíz éven át szereplő, jelenleg a nemzeti csapat másodedzőjeként dolgozó Majoross Gergely, a vb-re készülő csapat három játékosa, Bartalis István, Erdély Csanád és Rajna Miklós, illetve a magyar szurkolók alakítják. A filmben látható minden jelenet hátterébe egy korábbi emlékezetes pillanat lett kivetítve, így kapcsolva össze a múlt sikereit a jelenlegi kihívásokkal.

A három aktív játékos számára tartott legtovább a forgatás, de jól bírták a gyűrődést, a szünetekben is örömmel játszottak. Érződött, a szemük előtt a vb-felkészülés és maga a torna lebeg. A forgatáson a szereplők azt is elmondták, mit várnak áprilistól.

Majoross Gergely, a válogatott másodedzője: ?Minél erősebb az ellenfél, annál könnyebb jól játszani, Szentpéterváron a mérkőzések nagy részén sikerült is. Itt más a kihívás, lesz több mérkőzésünk, ahol nekünk kell diktálnunk a tempót. Azt várjuk, hogy dominálni tudjunk, és hogy mi legyünk az a csapat, amely felfelé húzza a mérkőzés színvonalát. Nem nagyon vannak lefutott meccsek ezeken a tornákon, az biztos, hogy több kiélezett mérkőzésre van kilátás. Azt gondolom, Kazahsztán is olyan csapat, amely kiváló játékkal, óriási lelkesedéssel el-elcsíphető, és az is biztos, hogy az összes többi mérkőzésen is a legjobbunkra van szükség ahhoz, hogy nyerni tudjunk.?

Bartalis István, a válogatott csatára: ?Az A csoportban nem volt rajtunk teher, mindenki a legjobbját tudta hozni, a divízió 1/A-ban még sokkal jobban oda kell tennünk magunkat.  A sebességünk és a játékunk kicsit megváltozik, többet lesz nálunk a korong, többet építjük a játékot, mint amennyit védekezünk. Remélem, első vagy második helyet szerzünk ? de szeretnék egyszer egy aranyérmet.?

Erdély Csanád, a válogatott csatára: ?Évről évre jobban összeérünk, az időbeni szakadék az egyre kisebb, nem csak számokban, nem csak úgy, hogy jönnek fel fiatalok is, hanem a felfogás és a mentalitás is közeledett egymáshoz.?

Rajna Miklós, a válogatott kapusa: ?Ez egy olyan csoport, ahol egyforma csapatok találkoznak szinte minden meccsen. Ami a mi javunkra szokta eldönteni ezeket a meccseket: nagyon egységes csapat vagyunk, tudunk harcolni egymásért és az országért is. Nyilván szükségünk lesz jó kapusteljesítményre, mindegy, hogy ki fog a kapuba kerülni végül, az a lényeg, hogy ő jól teljesítsen, és a magyar válogatott sikeres legyen.?

Pásztor György, az IIHF Hall of Fame tagja: ?Lehetségesnek tartom, hogy ez a csapat, amelyik készül feljutni a nagy vb-re, meg is tud ott maradni.?

A 2017-es divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság összes magyar érdekeltségű mérkőzését élőben közvetíti április 22-étől a Sport Tv.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
május 15., szerda
VB 16:20 CZEDEN 7-4VÉGE
    • SPORT 1
VB 16:20 GERLAT 8-1VÉGE
VB 20:20 SUIGBR 3-0VÉGE
VB 20:20 SVKPOL 4-0VÉGE
május 16., csütörtök
VB 16:20 FINAUT 2-3VÉGE
VB 16:20 KAZSWE 1-3VÉGE
VB 20:20 CANNOR 4-1VÉGE
    • SPORT 2
VB 20:20 USAFRA 5-0VÉGE
május 17., péntek
VB 16:20 GBRDEN 
VB 16:20 GERKAZ 
VB 20:20 CZEAUT 
VB 20:20 POLUSA 
    • SPORT 2
május 18., szombat
VB 12:20 DENSUI 
VB 12:20 LATSWE 
VB 16:20 CANFIN 
    • SPORT 2
VB 16:20 GERPOL 
VB 20:20 CZEGBR 
VB 20:20 FRASVK 
Partnerünk
Archívum