Voracek keményen beszólt a liga alelnökének

 

Miért mondod, hogy nem megyünk  az olimpiára? Nem is vagy tagja a játékosok szakszervezetének. Senki nem kíváncsi rád ott. A nézők a játékosokat akarják.

cseh csatár szerint Bill Daly nem beszélhet a nevükben az olimpiai részvételről, a nézők egyébként sem a vezetőkre kíváncsiak, hanem a játékosokra.

A Philadelphia Flyers csatára a CSN Philadelphiának nyilatkozott és nem válogatta meg a szavait: ?Teljesen nevetséges ez az egész. Négyévente egyszer van ilyen. Olvastam valahol, hogy Bill Daly azt mondta, hogy nem megyünk. Hogy senki nem akar menni az olimpiára. De a játékosok igenis akarnak menni. Miért mondod, hogy nem megyünk az olimpiára? Nem is vagy tagja a játékosok szakszervezetének. Senki nem kíváncsi rád ott. A nézők a játékosokat akarják.?

Voracek

Az olimpiai részvétel témája legutóbb az általános igazgatók floridai megbeszélésén került szóba. Gary Bettman szerint az ezzel kapcsolatos általános vélekedés valahol az unalom és az elutasítás között van. Miközben a liga vezetőinek nyilatkozatai a NOB-bal az ügyben folytatott és nyilvánvalóan anyagi előnyök kicsikarására irányuló játszma részei, a játékosok rendre kifejezik ezzel kapcsolatos mélységes elutasításukat. Ovecskin például kerek-perec kijelentette, hogy őt senki nem fogja megakadályozni abban, hogy ott legyen az olimpián, de finomabb formában ugyanezt mondta Jevgenyij Malkin is, míg Jonathan Toews arról beszélt, a távolmaradás rossz üzenet lenne a sportág részéről. Ebbe a sorba illeszkedik bele Voracek mostani megnyilvánulása is, ami szokatlanul személyesre sikeredett.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum