Spiller Goalie Slide and up!

 

Csúszás és felállás. Az idők és a módszerek változnak.

Az elmúlt néhány évben minden kapus csak slide-olt, a csúszószakosztály alkalmazásában állt. Most viszont mutatok két olyan védést is, amikor a slide nem lett volna elég, ezért a kapus a lehető leggyorsabban visszatért az alapállásba. Mert a legjobb minden mozgást alapállásból indítani.

Először is Price. A védés nem mai, magyar idő szerint vasárnap hajnali. A Buffalo csatárának rengeteg ideje van. A montreali kapus először slide-ol, aztán amikor a csatár nem lő, feláll, és úgy mutat be egy malomkörzéses, a helyi nézőket extázisba kergető és pontot érő védést. Előtte pár másodperccel volt egy szép botos védése is, de ez most lényegtelen.

Íme a mozgáskulturálisan fantasztikus védés:

A blogon látható volt ugyanezen a meccsen bemutatott Lehner-védés az overtime-ban. Az is slide and up volt, sőt ott még vetődni is kellett.

És itt van a mai friss csúszás és felállás a St. Louis-i Huttontól. Ő 7,5 centivel alacsonyabb Price-nál,  NHL-léptékkel mérve alacsonyabbnak számít. Látható, hogy ebben a mielőbb felállós stílusban minden méretű kapus megtalálja a számára optimális mozgást. J. A. és Hutton lenullázta a Pittsburgh-öt. A címvédőt.

A végére egy kis szolgálati közlemény az értem (nem) aggódó hokiőrülteknek: azért hagytam ki néhány hetet a Spiller Goalie-val, mert a müncheni bürokrácia eddig csak olyan netelérést tett lehetővé, amellyel öt kisebb videó megnézésével lemerítettem volna a négy hétre kiírt byte-mennyiséget. Amúgy minden OK, edzem a helyi kapusaimat ? és mostantól megint vagyok!

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum