Idén több keménységre van szükségünk

 

A Fehérvár olyan játékosokat igazolt, akiktől azt reméli, a következő szintre léphet velük. Szombaton az Olimpija Ljubljana lesz az ellenfél az emléktorna elődöntőjében.

“Ennek a nyárnak a legfontosabb feladata az volt, hogy olyan játékosok csatlakozzanak a csapathoz, akik tehetségükkel, technikai tudásukkal és keménységükkel erősítést jelentenek, és akik segítségével a következő szintre léphetünk ? mondta Rob Pallin vezetőedző a csapathonlapon. ? A csapatjátékunk nem fog sok mindenben változni a tavalyi szezonhoz képest, de idén több keménységre van szükségünk, amire az új keretünk lehetőséget is ad. Igyekeztünk olyan játékosokat igazolni, akik ellen nagyon nehéz játszani és sok kellemetlenséget okoznak majd az ellenfeleknek. A célunk nem lehet más, minthogy az első hatban végezzünk az alapszakasz végén és minél előbb biztosítsuk helyünket a rájátszásban. A csapatunk jó, de ez nem lesz könnyű feladat, mert a vetélytársaink is alaposan megerősödtek az elmúlt évhez képest.

Ráadásul a kulcsjátékosaink közül Bartalis Istvánra sérülés miatt november-decemberig nem számíthatunk, az ő kiesése érzékeny veszteség. De kiemelnék egy másik kulcsposztot, a kapusokét, ahol viszont nagyon jól állunk. Hetényi Zoltán két éve a liga legjobbja volt, nagyon mélyről jött vissza rengeteg munkával. Rajna Miklós pedig már tavaly is sokat tett hozzá a csapat szerepléséhez, és a feljutást kiharcoló magyar válogatottnak is kulcsembere volt. Mindkettőjüktől sokat várok. A jelenlegi keretünk 22 különböző karakterű játékosból áll, az én feladatom, hogy egységes csapattá gyúrjam őket.” Ehhez az emléktornán tehet két jelentős lépést a tréner és a csapat.

Szombaton 14 órákor nyit a pénztár. Jegyeket és bérleteket is vásárolhatnak. Az emléktornára a 2015/16-os EBEL-jegyárak érvényesek, a napijeggyel mindkét mérkőzés megtekinthető.

Fotó: Mudra László - http://www.mudralaszlo.hu

Fotó: Mudra László

Az Ifj. Ocskay Gábor-emléktorna programja:

szeptember 5., 15:30 HK 36 Skalica?Graz
szeptember 5., 19:00 Fehérvár?Olimpija Ljubljana
szeptember 6., 15:00 az előző nap vesztesei (Sportklub Tv, élő)
szeptember 6., 18:00 az előző nap győztesei (Sportklub Tv, élő)

A sajtótájékoztatón Hetényi Zoltán emlékezett, Rob Pallin előretekintett:

A Sportklub emlékezett Ocskay Gáborra:

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum