Ausztrália után, Argentína előtt az inline-válogatott

   

A fejetlenség és a hozzáállás hozta maga után a kapott gólokat, értékelte a hétfői mérkőzés második felét a magyar szövetségi kapitány. Súlyos vereség után kell talpra állni a kedden 14 órakor kezdődő utolsó csoportmeccsen.

Argentína ellen minden bizonnyal a csoport második helye a tét. 14 órakor kezdünk, a mérkőzést élőben láthatja, aki ide kattint. Így állnak most a csoportok.

Három érintett így értékelte a második vb-meccsünket.

Hoffmann Attila, szövetségi kapitány: Az egyenlítés után próbáltunk visszakerülni a játékba, de a két kapott gól nagyon visszavetett minket. Utána hiába próbáltuk magunkat újból felépíteni, de a kapott gólok miatt megint összeestünk. Ez kapkodáshoz vezetett, sajnos nem tudtuk utána már a játékunkat játszani, futottunk az eredmény után, fegyelmezetlenek voltunk, helyzetekig nem nagyon jutottunk el, és az öt előnyünkből is csak egyet tudtunk értékesíteni. A végén pedig a fejetlenség és a hozzáállás hozta maga után a kapott gólokat. Nincs semmi gond, most kicsit rendbe kell tenni a fejeket, és mindenkinek magába kell nézni, és a hibákat kijavítani az argentin meccsig. Nagyon fontos mérkőzés lesz, nagy jelentőséggel bír majd. Reálisan nézve, ha vissza tudjuk hozni az első meccsen mutatott hozzáállást és akarást, továbbá meglesz a küzdőszellem, akkor nem lehet gond a mérkőzésen. Ha pedig nyerni tudunk, akkor onnantól ismét nyílt lesz a verseny és esélyünk van döntőt is játszani.

Kiss Ákos, csatár, a mérkőzés legjobbja: A másik oldalon egy nagyon jó csapatszellemben játszó, jó korcsolyázó csapat állt, nálunk pedig bár az utóbbi években talán a legjobb egyéni képességekkel rendelkező játékosai vannak, egyelőre nem sikerült még teljesen összekovácsolódnunk. Még nem érezzük egymást igazán. Tavaly is ez volt a gond, és ott az utolsó meccsre rázódtunk bele, ami egyrészt szerencse, mert nem estünk ki, másrészt rossz, mert nem értünk el jó eredményt. Most még időben vagyunk ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, hogyha sikerülne összekapnunk magunkat, ennek a brigádnak pedig a feljutás kell a célja legyen. Minden évben látszik a többi csapaton, hogy mennyit fejlődnek, egy ausztrál válogatottat pár éve például még nem nagyon lehetett komolyan venni, most meg láttuk, ha nem úgy játszunk, ahogy azt előtte pontosan megbeszéljük, amit az edző kér, és nem nyújtunk száz százalékot, akkor bele lehet szaladni egy ilyen vereségbe. Az argentinok nagyon hasonló brigádot alkotnak, mint az ausztrálok, talán egy kicsit kevésbé technikásak, de ez nem szabad, hogy befolyásoljon minket, mert ellenük is ugyanúgy ki lehet kapni, mint ahogy az ausztráloktól.

Galló Vilmos, csatár: A meccs elején még nagyon jól játszottunk, betartottuk a taktikát, de aztán sajnos kaptunk egy gólt. Utána lőttek még kettőt gyorsan, ami megrengette a csapatot, és ez vezetett ahhoz, hogy kikaptunk. Úgy érzem, jól beilleszkedtem a csapatba, a rutinosabb játékosok is bevettek, segítenek taktikában és a pályán kívül is. Az argentinok ellen mindenképpen győzelemre számítok.

HUNAUS inline vb

Fotó: Magyar Inline Válogatott Hivatalos Oldala

Magyarország mérkőzései:

július 5., 14:00 Magyarország?Horvátország 5-1
július 6., 18:00 Magyarország?Ausztrália 2-7
július 7., 14:00 Magyarország?Argentína

A világbajnokság minden mérkőzése megtekinthető ide kattintva.

A 2015-ös tamperei inline vb magyar játékoskerete:

Kapusok: Budai Krisztián, Kiss Tamás

Mezőnyjátékosok: Peterdi Imre, Lencsés Tamás, Kiss Ákos, Feil Arnold, Dömötör Róbert, Revák Zoltán, Sándor Szilárd, Galló Vilmos, Mach Márton, Pál Zoltán, Fekecs Norbert, Bartalis Balázs, Rafaj Attila, Terbócs István

Vezetőedző: Hoffmann Attila
Másodedző-játékos: Peterdi Imre
Csapatvezető: Pap Gábor
Felszerelésmenedzser: Illés Sándor, Marczi Ádám
Orvos: dr. Fohl Bernadette
Gyúró: László Balázs

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR INFO
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
Partnerünk
Archívum