Nem tudtunk versenyben maradni

 

A második nagy vereségét szenvedte el ifiválogatottunk a debreceni vb-n. Williamson ígéri, mérgesek leszünk, feltöltődünk és beleállunk a hátralévő két meccsbe.

Glen Williamson (szövetségi edző, Magyarország): Az első harmadban és a második első felében jól játszottunk, azután viszont rengeteg kiállításunk volt. Az ellenfél pedig hajtott, és egyre több momentuma lett, elkezdett gólokat lőni. A fehéroroszok sokkal idősebbek, tapasztaltabbak és nagyon jól képzettek, az orosz ligában játszanak a játékosok. De felvettük a versenyt, nem adtuk fel és a kapusunk is jól védett. A csapat nagy része nagyon keményen dolgozott. Az eredmény nem volt igazán mérvadó a meccs első felében, a másodikban inkább. Egyszerűen nagyon kitámadtak és folyamatosan nyomtak, nem tudtunk versenyben maradni. Ezt a meccset nem elfelejteni kell, igazából nagyon is emlékezni kell rá. Két dolgot lehet csinálni a mi helyzetünkben: lehajtani a fejünket és feladni, vagy mérgesnek lenni, feltöltődni és beleállni a hátralévő két meccsbe. Mi az utóbbit fogjuk csinálni.

Jevgenyij Buckevics (szövetségi edző, Fehéroroszország): Sajnos gyenge ellenfélnek tartották játékosaim a magyarokat, kicsit elbízták magukat a srácok, az első harmadban emiatt két gólt is kaptunk. A második harmad előtti szünetben kaptak egy kis fejmosást, és a sorokat is megbolygattuk az első harmad tapasztalatai alapján. A célunk, tehát a feljutás felé, úgy gondolom, hogy jól haladunk.

Bors Gergely (kapus, Magyarország): Az első harmadot nagyon jól bírtuk, az egész csapat nagyon küzdött, mindenki odatette magát, blokkoltunk, jó volt a védekezés, kitámadtunk, amikor kellett. A második harmadban szereztünk egy gólt, ami jót tett nekünk, de aztán hirtelen rákapcsoltak a fehéroroszok, mi pedig kicsit talán leengedtünk. A második harmadban azzal a négy lőtt góllal nagyon levittek minket. A harmadik játékrészben sok volt a felesleges kiállítás, ennyi emberhátránnyal pedig nem lehet meccset nyerni. Próbáljuk a legtöbbet kihozni magunkból, csütörtökön lesz egy kis pihenés, és edzünk, hogy minél jobban fel tudjunk készülni a pénteki meccsre.

Szabad Kevin (csatár, Magyarország): A második harmadtól rengeteg kiállítást csináltunk, sok lehetőséget adtunk a fehérorosz csapatnak, ami visszaütött. A padon az első harmadban még mindenki buzdította a másikat, de aztán valamiért elcsitultunk. Sajnos nem először fordul elő, hogy kétgólos vezetés után kapunk sok gólt. Össze kell ülni az egész csapatnak, és meg kell beszélnünk, hogy mit tudunk tenni. A szünnapon sokat fogunk egymással beszélgetni.

HUNBLR

Fotó: Derencsényi István

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE INFO
EL 18:30 FTCSCC INFO
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum