Kazahsztán kerete bővült, de újabb alapemberek estek ki

   

Világbajnoki ellenfelünk 37 játékossal készül.

A kazahok közül Bochenski és Upper sérülés miatti kihagyása már korábban kiderült, a napokban pedig eldőlt, Andrej Gavrilin és Jevgenyij Blohin is kihagyja a vb-t. Rajtuk kívül Vagyim Krasznoszlobodcev (Torpedo), Vitalij Kolesznyik (Lokomotiv és Alekszej Vaszilcsenko  (Traktor) nem volt tagja a vasárnap kihirdetett keretnek. A kérdéses játékosok közül Krasznoszlobodcev hétfő reggel megérkezett, Kolesznyik azonban továbbra is kivár, ugyanis 2016 nyaráig érvényes szerződése van a Lokomotivval, amit nem szeretne elbukni a légiósstátusza miatt. Kapusposzton jelentős frissülés következhet be, ugyanis az előző vb-n első számúként dolgozó Vitalij Jeremejev a bajnokság végén visszavonult. Nyikolaj Antropov egyelőre nincs a csapattal, később csatlakozik, de nekünk az a fontos, hogy a krakkói vb első két meccsén nem léphet jégre. A Barisz verőlegénye, Damir Riszpajev viszont meghívót kapott, mivel 10 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A Kazahsztánban született, de Oroszországban jégkorongozó kettős állampolgárságú Rugyenko visszahonosult, 33 évesen újonc lehet a vb-n a kiváló csatár.

Hétfőn egy házi mérkőzést játszottak a kazahok.

KAZKAZ

A tervek szerint Kazahsztán 3 kapussal és 24 mezőnyjátékossal utazik majd Olaszországba a vb-felkészülés utolsó szakaszában, a két meccs után elköszönnek 4 mezőnyjátékostól.

Kazahsztán bő kerete a krakkói világbajnokságra:

Kapusok: Pavel Poluektov, Dmitrij Malgin, Alekszej Ivanov (mindhárman Barisz, KHL), Andrej Jankov (Kazcink-Torpedo, VHL).

Hátvédek: Makszim Szemjonov, Vlagyimir Grebenscsikov, Alekszej Litvinyenko, Roman Szavcsenko, Artyemij Lakiza, Magyijar Ibrajbekov, Kevin Dallman (mind a heten Barisz, KHL), Leonyid Metalnyikov (Kazcink-Torpedo, VHL), Jevgenyij Fagyejev, Dmitrij Gromov (mindketten Szariarka, VHL), Alekszandr Lipin, Vjacseszlav Trjaszunov (mindketten Irtis), Danijar Kairov (Nomad).

Csatárok: Konsztantyin Romanov, Konsztantyin Rugyenko, Fjodor Poliscsuk, Roman Sztarcsenko, Talgat Zsajlauov, Konsztantyin Puskarjov, Mihail Rahmanov, Nyikika Mihajlisz, Damir Riszpajev (mind a kilencen Barisz, KHL), Andrej Szpiridonov, Arkagyij Sesztakov, (mindketten Kazcink-Torpedo, VHL), Jevgenyij Rimarjev, Mihail Pansin, Konsztantyin Szavenkov (mindhárman Szariarka, VHL), Makszim Hugyakov, Alekszej Voroncov (mindketten Irtis), Alekszej Anciferov, Julian Popovics, Nurszultan Belgibajev, Jevgenyij Korolinszkij (mind a négyen Nomad).

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum