26 KHL-játékos Kazahsztán bő vb-keretében

   

Mivel a Barisz számára véget ért a KHL rájátszása, így az orosz szakvezető teljes erővel a kazah válogatottra koncentrálhat.

Andrej Nazarov megnevezte azt az 5 kapust, 11 hátvédet és 20 csatárt, akik ott lehetnek a lengyelországi világbajnokságon. A csapatban egyetlen olyan játékos sem szerepel, aki a kazah bajnokságban játszik. A válogatott szakmai stábja bővült, csatlakozott Alekszandr Koreskov, aki ez idáig az utánpótlás-válogatottaknál vállalt menedzseri szerepet. Kazahsztán két edzőmérkőzést játszik a krakkói vb előtt, április 13-án és 14-én Olaszországgal csap össze, így a vb két A csoportból érkező tagja egymással készül a visszajutás reményében.

A csapat nagy része honosított orosz játékosból áll, de ezúttal ott van velük Kevin Dallman is, akinek két éve a budapesti vb nem volt elég izgalmas, eddig jobbára csak az A csoport érdekelte. Nincs a keretben a két sérült, Bochenski és Upper, és szintén hiányzik a Barisz verekedőlegénye, a juniorvébén is látott Riszpajev. Kazahsztánnal a második meccset játsszuk Krakkóban.

Kazahsztán bő kerete a krakkói világbajnokságra:

Kapusok: Pavel Poluektov, Dmitrij Malgin, Alekszej Ivanov (mindhárman Barisz, KHL), Vitalij Kolesznyik (Lokomotiv, KHL), Andrej Jankov (Kazcink-Torpedo, VHL)

Hátvédek: Roman Szavcsenko, Jevgenyij Blohin, Alekszej Litvinyenko, Vlagyimir Grebenscsikov, Kevin Dallman, Makszim Szemjonov, Artyemij Lakiza, Magyijar Ibrajbekov (mind a nyolcan Barisz), Jevgenyij Fagyejev, Dmitrij Gromov (mindketten Szariarka, VHL), Alekszandr Vaszilcsenko (Traktor, KHL)

Csatárok: Talgat Zsajlauov, Andrej Gavrilin, Konsztantyin Rugyenko, Mihail Rahmanov, Fjodor Poliscsuk, Konsztantyin Puskarjov, Nyikika Mihajlisz, Konsztantyin Romanov, Alekszej Anciferov, Nyikolaj Antropov, Julian Popovics, Roman Sztarcsenko (mind a tizenketten Barisz), Jevgenyij Rimarjev, Mihail Pansin, Konsztantyin Szavenkov (mindhárman Szariarka, VHL), Kirill Szavickij, Andrej Szpiridonov, Arkagyij Sesztakov, Alekszandr Sin (mind a négyen Kazcink-Torpedo, VHL), Vagyim Krasznoszlobodcev (Torpedo, KHL)

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum