Kisokos az újpesti kettős mérkőzéshez

 

Ilyen sem volt még: az FTC a Megyeri úton lesz pályaválasztó. Tudnivalók.

Mint azt megírtuk, a Ferencváros a pesterzsébeti csarnok használhatatlansága miatt kénytelen volt új helyszínt keresni a Ferencváros?Brassó mérkőzésnek. Ez pedig a Megyeri úti jégcsarnok lett. Mint Pap Gábor, a Ferencváros jégkorongszakosztályának vezetőségi tagja blogunknak elmondta, a mérkőzésen a Ferencváros által kibocsátott bérletek érvényesek lesznek és a jegyárak is a pesterzsébeti mérkőzésen megszokottak szerint alakulnak. A meccsre az UTE-jégcsarnok főbejáratánál lehet belépni, a jegyeket az ottani pénztárban vehetik meg a szurkolók. A Ferencváros-mérkőzésén nem lesz hazai- és vendégszektor, minden néző ott foglal helyet a csarnokban, ahol szeretne.

UTE Megyeri ut

A 16 órakor kezdődő első mérkőzést követően a csarnokot minden nézőnek el kell hagynia. A nap második MOL Liga-találkozóján ? kezdési időpont: 19:30 óra ?, az UTE?Miskolc derbin a szokásos szabályok lesznek érvényesek, a vendégszurkolók a vendégszektorban foglalhatnak helyet, a hazai és a semleges nézők pedig a csarnok többi szektorában.

A MOL Liga programjának megváltozása miatt a Digi Sport keddi jégkorong-közvetítése is változott. Az eredetileg tervezett Ferencváros?Brassó helyett 18 órai kezdettel a Dab.Docler?Debreceni HK kerül képernyőre.

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS