Fleury 300. győzelme

   

Dupla shutout Uniondale-ben, nyolc és fél ezren sem voltak Floridában.

A Pittsburgh kapusa Bostonban, hosszabbítás után szerezte meg pályafutása 300. sikerét, tovább javítva egyéni franchise-rekordját. Fleury jubileumi győzelméből alaposan kivette a részét Sidney Crosby és Jevgenyij Malkin is. A Főpingvin mindhárom találatból kivette részét egy góllal és két gólpasszal, míg az orosz center először egyenlítő gólt szerzett, majd a hirtelen halál 32. másodpercében eldöntötte a találkozót.

NHL: Pittsburgh Penguins at Boston Bruins

Nem született gól Nassauban, ahol az Islanders a Flyerst fogadta. A gól nélküli döntetlenért a vendégek kapusának, Steve Masonnak kellett többet tennie, hiszen 46 lövést fogott, míg kollégája, Jaroslav Halák csak 21-et. 65 perc gólcsendet követően, jöhetett a szétlövés, ahol a hazaiak végre megtörték Mason ellenállását, Frans Nielsen valamint John Tavares értékesített büntetőjével begyűjtötték a pluszpontot.

Nincs jó formában az Ottawa, amely utolsó nyolc meccséből a hatodikat bukta el. A Sens most Detroitból távozott pont nélkül, ahol a Red Wings az egygólos siker ellenére simán győzött. A Detroit ugyan hátrányba került már a hatodik percben, de négy góllal felelt a bekapottra, amiből Stephen Weiss egy duplával vette ki a részét. A Senators az utolsó harmadban rohamozott, szépített is, de a harmadik talált, amivel igazából felcsillant a pontszerzés lehetősége, túl későn jött, fél perccel a dudaszó előtt.

Floridában mindössze 8426 néző látta, ahogy a Minnesota simán begyűjti a pontokat a Panthers ellenében. A 43,8%-os kihasználtságú csarnokban három találattal voltak jobbak a vendégek, amiből Jason Zucker két góllal, a csapatkapitány Mikko Koivu pedig két gólpasszal vette ki a részét. A Florida becsületgólját az NHL egyik ikonikus figurája, az új csapatában először eredményes Shawn Thornton ütötte.

NHL, 2014. november 24.:

Boston?Pittsburgh 2-3 (videó)
G.: Lucic, Morrow ill. Malkin (2), Crosby

NY Islanders?Philadelphia 1-0 (videó)
G.: ? ill. ?

Detroit?Ottawa 4-3 (videó)
G.: Weiss (2), Nyquist, Sheahan ill. Turris, Karlsson, Neil

Florida?Minnesota 1-4 (videó)
G.: Thornton ill. Zucker (2), Niederreiter, Parisé

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum