Van, aki nem tud ezen a szinten játszani

   

Rob Pallinnál, a Fehérvár AV19 vezetőedzőjénél átszakadt a gát, meglepően őszintén beszélt az újabb Fehérvár-vereség után a problémákról. Változásokat szeretne a játékoskeretben.

Az első harmad nem tűnt rossznak, mi történt a másodiktól?

Nem játszottunk jól az első harmadban sem. Két rutinos játékosunk kiállításával kezdődött a meccs, utána úgy-ahogy rendeztük sorainkat. Viszont ebben a ligában az nem megy, hogy valakiben nincs meg a kellő tűz a játékhoz. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy miattuk legyenek olyan játékosaink, akik meccsenként 30 percet játszanak, mert ez árt a csapatnak, ez nem mehet így tovább. Sajnos rutinos védőink sokszor buta kiállításokat hoznak össze.

A legutóbbi meccset is elbuktuk, de egészen másképp játszottunk. Mi volt a különbség a kettő között?

Nekem a vereség mindig csak vereség marad. Nem szereztünk pontot pénteken, nem szereztünk pontot vasárnap sem. Az ilyen meccsek megmutatják, hogy néhány játékosunk nem tud ebben a ligában megfelelően játszani. Ez a meztelen igazság, ez van. Ha hiányzik négy kulcsemberünk, az rögtön meglátszik. Ez persze nem mentség, de a csapatunk nem elég jó a jelenleg sérültek nélkül.

Ezek szerint változásokat tervez az összeállításban?

Azokhoz a változásokhoz, amikre szükségünk van, új játékosokat kellene igazolnunk. Eközben úgy kell elvennünk a csapatból, hogy az ezáltal többé váljon. Ez nagyon nehéz feladat. Olyan játékosokra van szükségünk, akik képesek tartósan az EBEL szintjén játszani és megvan bennük a maximális elszántság. A jelenlegi helyzetben persze csereberélhetünk egy ideig, ezúttal is változtattunk a meccs közben, de.ennek a keretnek most kell a segítség, nem tudjuk megvárni, míg mindenki felépül.

Rob Pallin AVS

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum