Senki ne gondolja, hogy tartalékolni fogunk

   

Ezt a női U18-as válogatott edzője, Gömöri Csaba mondta. Mellette megmutatjuk a Svédország?Magyarország mérkőzés fotógalériáját.

“A svédek elleni vereséget a csapat nagyon jól kezelte, hiszen az esti meetingen már mindenki jó kedvű volt ? mondta a szövetségi edző. ? Ez a legfontosabb egy sorozatterhelésnél. A vb csak vasárnap kezdődött és jövő vasárnapig tart, nekünk a szerdai orosz meccsre kell nagyon fókuszálnunk. Természetesen a hétfői USA elleni mérkőzésre is 100%-ban készülünk, de tudjuk a reális esélyeket, és azt is láttam, hogy az USA fantasztikus csapat. Az oroszok elleni 6-1-es győzelmük nem mutatja pontosan a 2 csapat közti különbséget, a mérkőzés nagy részében az oroszok csak nyomozták a korongot. Az amerikaiaknak minden csapatrésze fantasztikus képességű játékosokból áll. A korong nélküli játékuk elképesztő, hihetetlen kreatívan tudják a hokit játszani. A hátvédjeik szinte átjátszhatatlanok, a kapusuk nagyon magabiztos, a csatáraik pedig nagyszerűen tartják meg a korongot. A támadó harmadban egy-két gyors passz után erőset lőnek, és folyamatosan presszionálják a kapust, mindenhonnan tüzelnek. Tulajdonképpen nincs gyenge pontjuk.

Az első harmadot eszméletlenül megnyomják és szeretik eldönteni gyorsan a meccset. Azt hiszem, mindenkinek 110% -ot kell hokiznia ellenük, ha nem akar nagyon nagy verést kapni. Nem kell messzire menni, hogy érzékeltessük az USA erejét. A tavalyi vb-n csak a döntőben kapott gólt Kanadától, azt is az 59. percben. Úgy, hogy az első harmadban a döntőben 20-1 volt a kapura lövés az USA-nak. A cseheket pl. kétszer is 10-0-ra verte, és bárkivel játszott, nagy zakót mért az ellenfelére. Ettől függetlenül felkészültünk és még készülünk belőlük, videóelemzést csinálunk Holéczy Rogerrel. Amit lehet, megteszünk, hogy minél tovább tartsuk az ellenfelet. Persze mondom, ez nem lesz könnyű.
Nekünk mindig csak a következő cserére kell majd figyelnünk és méterről méterre kell területet és időt nyernünk. Azt ígérhetjük a nézőknek, hogy a lányok mindent kitesznek a jégre és majd meglátjuk, ez mire lesz elég. Senki ne gondolja , hogy tartalékolni fogunk az Oroszország elleni meccsre, mert itthon és ilyen közönség előtt minden meccsen mindig 110%-on kell pörögni. Az USA-meccs után mindenképp szünnap jön, amikor lesz idő regenerálódni. Ahogy mondtam, megyünk tovább a mai és a kanadai meccs már történelem. Jön USA! És most csak ez a meccs érdekel minket. A lányok felkészültek. Tudják, amit kell , erősek, bátran fogunk játszani, készülve arra, hogy nem sokat lesz nálunk a korong és azt nagyon meg kell becsülni. Az ilyen mérkőzések iszonyú alázatot követelnek meg a játékosoktól. Robotolni kell, melózni és küzdeni. Nehéz lesz, nagyon nehéz. A nézők segíthetnek és nagyon várjuk őket hétfőn is!”
Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum