Boudreau 300. győzelme

   

Az Anaheim mestere a St. Louis ellen érte el a jubileumi sikert.

A Ducks mindössze egy gólt hozott össze a mérkőzésen, azt is a negyedik percben Andrew Cogliano révén, utána Jonas Hiller lépett elő főszereplővé. A svájci kapus 19 védéssel szezonbeli ötödik hibátlan teljesítményét nyújtotta, amivel holtversenyben az első helyen áll a ligában, akárcsak csapata. A Ducks jelenleg 89 pontosak, 5 egységgel előzik meg a Pittsburgh, Chicago, St. Louis triót.

Meglepetésre simán győzött a Buffalo nyugat egyik legjobbja, a San Jose ellen azután, hogy első számú kapusát, Ryan Millert és csapatkapitányát, Steve Ottot St. Louisba cserélte. A kapuban korábban zsinórban 14 vereséget begyűjtő Jhonas Enroth 36 védéssel járult hozzá a sikerhez, mellette a hátvéd Tyler Myers tett a legtöbbet a sikerért aki egy góllal és két gólpasszal zárta a mérkőzést.

A Colorado kísértetiesen hasonló forgatókönyv szerint győzte le ellenfelét, mint a Sabres. Az Avalanche, akárcsak a Buffalo 3-1 arányban hozta az utolsó harmadot, és ezzel 4-2-re nyerte a Phoenix elleni mérkőzést. A denveri csapat húzóemberének a csapatkapitány, Gabriel Landeskog bizonyult, aki Myershoz hasonlóan 1+2-vel zárta a mérkőzést és csapata utolsó gólját szerezte bebiztosítva a győzelmet.

Egymás után negyedik győzelmét szerezte a Minnesota, pénteken Vancouverből hozta el a pontokat szétlövések után. Az 1-1-es végeredmény egészen korán már az első harmadban kialakult Kesler és Parise révén. Az eredmény lehetett volna 2-1 a Wild javára is, ám a sporik egy teljesen szabályosnak tűnő gólt nem adtak meg a vendégeknek. A gólt tehát annulálták, több pedig nem esett a maradék játékidőben, így jöhetett a ráadás, majd a szétlövés, amely a hetedik körben dőlt el, amikor Justin Fontaine betalált, David Booth büntetőjét viszont Darcy Kuemper védte.

Buffalo?San José 4-2 (videó)
G.: Hodgson, Flynn, Moulson, Myers ill. Sheppard, Marleau

Colorado?Phoenix 4-2 (videó)
G.: Parenteau, Guenin, Stastny, Landeskog ill. Doan (2)

Vancouver?Minnesota 1-2 (videó)
G.: Kesler ill. Parisé

Anaheim?St. Louis 1-0 (videó)
G.: Cogliano ill. ?

NHL

sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum