A hoki hőskora köszönt vissza

 

A salzburgi edző elismerte, pénteken a Fehérvár volt a jobb. Minden résztvevő nagyszerű élménnyel gazdagodott a városligeti Winter Classic első napján.

“A srácok nevében is mondhatom, hogy nagyon vártuk már ezt a hétvégét és nem is kellett csalatkoznunk, kiváló hangulat uralkodott ? mondta Marty Raymond, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője az albavolanhockey.hu oldalon. ? A játékunkra is jó hatással volt a gyönyörű környezet, egyszerűen, hatékonyan tettük a dolgunkat és ennek meg is lett az eredménye. A szép diadalt csak Bálizs Bence és Colton Yellow Horn sérülése árnyékolja be, remélhetőleg egyiküknek sincs komolyabb baja.”

A kanadai edző az nso.hu-nak elmondta, meglepően jó volt a jég. Hozzátette: “Ha egyszerű, észak-amerikai stílusú hokit játszunk, ha nem hagyjuk, hogy leforduljanak rólunk, annak ez az eredménye. Ha mindig így játszanánk, mindig nyernénk, de fiatal a csapatunk, úgyhogy ezt könnyebb mondani, mint megvalósítani.”

Don Jackson, a Red Bull Salzburg szakvezetője így fogalmazott: “Nagyszerű élmény volt ilyen környezetben, a szabad ég alatt jégre lépni. A hoki hőskora köszönt vissza. Még boldogabb lennék, ha pontot, pontokat tudtunk volna szerezni, de védekezésben sokat hibáztunk, aminek megfizettük az árát. A Fehérvár számos helyzetet alakított ki és könyörtelenül kihasználta a figyelmetlenségeinket. Gratulálok ellenfelünknek, ma ők voltak a jobb csapat.”

Magosi Bálint, az ötödik Volán-gól szerzője is hasonlóan vélekedik, Kovács Csaba pedig karrierje egyik legcsodálatosabb estéjéről nyilatkozott.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum