Kitűnő formában játszik a Montreal

 

A Habs az utolsó hét meccséből a hatodikat nyerte és összesen 13 pontot gyűjtött.

A kanadai csapat hőse és legjobbja egyértelműen a Norris-trófea jelenlegi tulajdonosa, PK Subban volt, aki két alkalommal is hatalmasat hárított a New Jersey ellen, amikor annak kapusa, Carey Price már verve volt. Természetesen Price is hozzátette a magáét a győzelemhez, összesen 28 vendég kísérletet hárított. Újabb győzelmével a Canadiens előzött és már második az Atlantic-csoportban.

A Rangers szezonbeli 14 meccséből 13-at megnyert abban az esetben, ha az első gólt ütötte. A Jets ellen azonban hiába szerezte meg a vezetést Zuccarello már a harmadik percben, az utolsó harmadban nyújtott remek játékának köszönhetően a Winnipeg elhozta a két pontot a Gardenből. 2-2 után, alig több mint öt perc alatt az egykori Rangers-játékos, Olli Jokinen duplázott, amihez Blake Wheeler toldott még egyet, fölényessé téve a vendégek győzelmét.

57 másodperc és Josh Harding, röviden így lehetne összefoglalni a Flyers minnesotai vendégjátékát. Két gól nélküli játékrész után a Wild a harmadik harmad elején 57 szekundum alatt kétszer mattolta Steve Masont, a vendégek kapusát, amivel eldöntötte a mérkőzést. A két hazai találat ezúttal bőven elég volt a győzelemhez a Minnesotának, ugyanis Josh Harding elképesztő formában védett és pályafutása tizedik shutoutját könyvelhette el.

Az újonc Tyler Toffoli és a kapus Ben Scrivens volt a nyerőember az angyalok városában a St. Louis ellen. A Kings 21 éves centere két góllal, közte a győztes találattal vette ki a részét a győzelemből. A Királyok védelme Scrivensszel az élen ismételten megúszta két kapott góllal, és ezzel új franchise-rekordot ért el. A Los Angeles zsinórban 13. mérkőzésén kapott kettő vagy kevesebb gólt, de aligha hitt volna bárki ebben az új csúcsban az első számú hálóőr, Jonathan Quick sérülése után.

NY Rangers?Winnipeg 2-5 (videó)
G.: Zuccarello, Callahan ill. Jokinen (2), Setoguchi, Albert, Wheeler

Montreal?New Jersey 3-2 (videó)
G.: Bourque, Pacioretty, Galchenyuk ill. Bernier, Ryder

Minnesota?Philadelphia 2-0 (videó)
G.: Pominville, Coyle ill. ?

Los Angeles?St. Louis 3-2 (videó)
G.: Toffoli (2), Stoll ill. Shattenkirk, Taraszenko

NHL

sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum