Gáborík a kívánságlista élén

 

A tengerentúlon mindjárt túlvagyunk a szezon egynegyedén, kirajzolódtak az erővonalak és ennek következtében elkezdődtek az átigazolási pletykák.

Ebből szemezgetünk most.

Az első helyre Marian Gaborik neve került, akinek a szezon végén lejár a szerződése és akire több csapat is szemet vetett. A kérők között csak olyanok lehetnek, akik bebírják szorítani a szlovák szélső 7,5 milliós szerződését a sapka alá. Erre a szakértők szerint az Islanders, Senators, Predators, Red Wings négyesnek van a legnagyobb esélyes, sőt sokak szerint a Detroit Eaves elküldésével már elkezdte megágyazni a helyet Gáboríknak.

A Philadelphia elkezdte árulni két hátvédjét, a Luke SchennAndrej Meszaros kettőst. A duó összesen egy pontra volt képes úgy, hogy együttes fizetésük közel nyolcmillió dollár. A nem éppen fényes szezont futó Flyers ha megszabadulna a két bekktől, akkor alapos mozgásteret biztosítana magának a jövőben.

A Leafs előrehaladott tárgyalásokat folytat Vernon Fiddler átigazolásáról, aki nem érzi jól magát Dallasban. Sokat mondó adat, hogy a 33 éves center az elmúlt 15 meccsből kilencszer nem játszott többet 11 percnél, pedig ettől sokkal több jégidőt és nagyobb szerepet szeretne magának a csapatban, és nem szeretne a harmadik sorban porosodni.

Tuomo Ruutu még Steven Stamkos súlyos sérülése előtt a floridai csapat látókörébe került. A center elvesztése után azonban rögtön felerősödtek azok a pletykák, hogy szívesen látnák a 30 éves finn játékost a jobbik floridai alakulatban. A Lightningnak nem lenne gond a 4,5 milliós fizetés rendezése, nagyobb problémát jelent az, hogy Ruutu egy súlyos sérülés miatt kihagyta a az elmúlt szezon felét, sőt a Hurricanes edzőtáborát és az előszezont is.

A Jets vevőt keres egyik legjobb játékosára, Evander Kane-re. Az egykori 1/4 ?es játékosnak kifelé áll a botja Winnipegből, mert jól értesültek szerint Claude Noel edző és Kevin Cheveldayoff manager benne látja a csapat rossz szereplésének okát. Az biztos, hogy Kane 11 pontja egyelőre nem egy világmegváltó teljesítmény, ám hatéves 31 milliós szerződéssel nehéz lesz őt elpasszolni úgy, hogy kontraktusából még négy és fél szezon van vissza.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum