Tippett befogta Francist

 

A NY Rangers lenullázta a Buffalót, Lundqvist 47. hibátlan meccsén van túl.

A Phoenix újabb győzelmével Dave Tippett mester 156. győzelmét aratta a kispadon, amivel befogta a franchise lista élén álló Bobby Francist. Pedig sokáig úgy tűnt, nem lesz nem lesz rekordbeállítás. A sivatagi városban vendégszereplő Nashville húsz perc játék után után már három góllal is vezetett, sőt a záró játékrészben is még kétgólos előnye volt. A Coyotes azonban Shane Doan góljával és gólpasszával két perc alatt két gólt szerezve egalizált és hosszabbításra mentette a mérkőzést. A ráadás nem hozott eredményt, a döntés a  büntetőlövésekre maradt, ahol az egyetlen találatot Mikkel Boedker szerezte az ötödik körben.

A két legrosszabb gólátlaggal rendelkező együttes találkozott New Yorkban, ahol a Rangers és a Sabres nem okozott csalódást, összesen két gólra voltak képesek. A hazai szurkolók nagy örömére mindkét találatot a Rangers szerezte, a kapuban Lundqvist király pályafutása 47. shutoutját érte el, így Marc Staal és Dan Girardi győzelemmel ünnepelhette a 400., illetve az 500. mérkőzését.

Az Anaheim kétszer is vezetett Bostonban, ám a mérkőzés végén be kellett érnie egy ponttal. A Bruins először a második harmad közepén Carl Soderberg, majd kevesebb mint három perccel a vége előtt a csapatkapitány Zdeno Chara révén egyenlített a Kacsák ellen. Az extra játékidő nem hozott döntést, így jöhettek a szétlövések, ahol a kapuvasak a hazaiakkal voltak, Jarome Iginla kísérleténél befelé, az utolsó körben próbálkozó Ryan Getzlafnál kifele pattant a játékszer, így a Boston gazdagodott az extra ponttal.

Boston?Anaheim 3-2 (videó)
G.: Söderberg, Chára ill. Smith-Pelly, Perreault

NY Rangers?Buffalo 2-0 (videó)
G.: Brassard, Kreider ill. ?

Phoenix?Nashville 5-4 (videó)
G.: Szwarz, Morris, Doan, Vermette ill. Hendricks, Nyström, Legwand, Gaustad

NHL

sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum