Brit és lett siker Nottinghamben

 

A másik Kontinentális Kupa-helyszínen két papírforma-győzelem született.

A B-csoport délutáni mérkőzésén a lett Juniors Riga a holland HYS The Hague ellen lépett jégre. A KHL-es játékosokkal is felálló rigaiak az első harmadban csak egy gólt lőttek, aztán viszont fokozatosan elhúztak, végül 8-3-ra nyertek, bár csak eggyel lőttek többet kapura. Az esti mérkőzésen az észtek helyére beugró spanyolok húsz percig tartották magukat, ám a második harmadban hármat lőtt a Nottingham Panthers, a záró húsz percet viszont szépségtapaszként megnyerte a Bipolo Vitoria-Gasteiz, így a spanyolok helytálltak, a britek 5-3-ra diadalmaskodtak.

A női BEK D-csoportjában a Vasas 4-3-as hosszabbításos vereségéről már írtunk, az esti találkozón pedig bejött az esélyesebb Sabres Vienna 6-1-es győzelmet aratott a házigazda HDK Maribor ellen.

A C-csoportban előbb a dán bajnok Hvidovre IK három második harmadban lőtt góllal 3-2-re verte a cseh SK Karvinát, míg a magyar lányok,  csapata, a HK Spisská Nová Ves 7-1-re diadalmaskodott a lengyel Polonia Bytonnal szemben, Tóth Enikő egy gólpasszt adott, Csiszér Tímea nem szerzett pontot.

A B-csoport délutáni meccsén a HSC Csíkszereda gólgazdag mérkőzésen 13-5-ös győzelmet aratott a Pantera Minszk felett, Popescu Magdolna, Sándor Ibolya és Zerkula Erika mesterhármast lőtt, előbbi mindemellett öt gólpasszt is adott. A későbbi találkozó kevesebb találatot hozott, az Ajszulu Almati 3-0-ra nyert a házigazda Laima Riga ellen.

A női BEK A-csoportjában is van magyar szál, ugyanis a franciaországi tornán működik közre játékvezetőként Gérnyi Katalin. A magyar játékvezető által dirigált mérkőzésen az ESC Planegg 9-1-re verte a Bracknell Queen Beest, a britek csak hatszor találták el a németek kapuját a 60 perc alatt. Az esti találkozó még ennél is simább volt, a házigazda Neuilly-sur-Marne 10-0-s diadalt aratott a SAD Majadahonda ellen, a spanyolok sem voltak sokkal aktívabbak, mint a korábbi meccsen a britek, nyolcszor találták el a francia kaput, eredménytelenül.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum