Szeptember játékosa: Ladányi Balázs

   

A 11-es 8 év után játszik újra Dunaújvárosban. A visszatérés alkalmával adott interjú címe már nem teljesen igaz.  A szurkolók véleménye megegyezett a szakemberekével, ő az új idényben az első hónap legjobb játékosa.

A MOL Liga 7 vezetőedzőjéből 6 látta a liga 3 legjobb játékosa között Ladányi Balázst szeptemberben. 9 mérkőzésen 7 gólt lőtt és 11 gólpasszt adott.

Örülök, hogy rám esett a szakemberek választása, ez komoly megtiszteltetés. Azon vagyok, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsak a szezonban végig, és a döntő után is az én nevem jusson az edzők eszébe, ha válaszolniuk kell egy hasonló kérdésre.

Milyen jégkorongozónak lenni Dunaújvárosban 2013-ban?

A feltételek minden szempontból adottak a komoly munkához. Pályafutásom során sok edzővel dolgoztam együtt, volt köztük jó, rossz, nagyon jó és igen gyenge is. Azt tapasztalom, hogy jelenlegi csapattársaim sajnos nem is tudják felfogni, ki az az ember, aki a szakmai munkát irányítja Dunaújvárosban. Nem mindenki tudja kellőképpen értékelni, hogy milyen szakmai munkára van itt lehetőség. Eredményei, tudása és habitusa alapján Stephan Lundh bármelyik klubcsapatnál dolgozhatna a világban, de ő harmadszor is Dunaújvárost választotta, ezt nagyon meg kell becsülnünk.

Hogyan illeszkedett be régi-új csapatába?

Nem tagadom, át kellett állnom az EBEL után. Új társakat kaptam, a sorunk még most is többször változik, de már alakul a játékkapcsolat köztünk.

Közeleg a Kontinentális Kupa-selejtező. Mit vár a jövő heti eseménytől?

Nem kell mondanom, nagyon fontos állomás ez a nemzetközi kupa számunkra a szezonban. A dunaújvárosi selejtezőből mindenképpen szeretnénk továbbjutni. Amit eddig a MOL Ligában mutattunk több mérkőzésen is, annál sokkal több kell ehhez.

Ladanyi DAB

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum