Tranca kórházban, Némethet kiengedték

   

Az elmúlt napok két sérültjével beszéltünk.

Németh Attilát szerdán engedték ki a kórházból. A Fehérvár fiatal csatára vasárnap szenvedett agyrázkódást a Vienna Capitalsszal játszott meccsen. “Az orvosok azt mondták, 2 hétig nem edzhetek ? mondta Németh Attila a Jégkorongblognak. ? A fejem nem fáj, de fáradékonyabb vagyok, mint szoktam lenni, és sokat alszom. Remélem, hamar kiheverem, és legalább olyan formában térek vissza a jégre, ahogy az utóbbi meccseken játszottam.”

Tranca Dániel válla a hétfőn játszott DAB?HSC mérkőzésen sérült meg súlyosan. A játékos hazament a csapatbusszal, ahol kedden megállapították, a szalagsérülések miatt műtétre van szüksége. Családjával úgy döntött, a székesfehérvári orvosokra bízza magát, ezért éjszaka visszaautóztak Magyarországra. Szerda reggel óta a fehérvári kórházban tartózkodik. Az előzetes tervek szerint aznap meg is műtötték volna, de egy kiütés miatt néhány napot várni kell, amíg a bőrelváltozás el nem múlik, nem nyúlhatnak a sérült testrészhez.

“Pontosan nem lehet tudni, meddig kell várni a műtéttel ? tájékoztatta blogunkat Tranca Dániel. ? Szerencsére nincsenek nagy fájdalmaim, csak az alvással és az ágyban való elhelyezkedéssel vannak gondjaim. Köszönöm mindenkinek, aki aggódik értem és szorít nekem. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezekben vagyok, és ugyanúgy teljesen rendbe jön a vállam, mint azoknak a játékosoknak, akiket ez a csapat műtött korábban. Minden erőmmel azon vagyok, hogy minél hamarabb vissza tudjak térni, hiszek ebben és minden szükséges munkát el fogok végezni ennek érdekében.”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum