A Detroit átgázolt a Bostonon

   

Hét mérkőzéssel, közte öt vendéggyőzelemmel folytatódott az előszezon, amiből messze kiemelkedik a Detroit vendégjátéka.

A Red Wings játékosai szabályosan kivégezték a Bostont, egy nyolcast vágtak a TD Gardenben. A kiütéses győzelemért a Dacjuk, Zetterberg páros tette a legtöbbet, előbbi játékos négy, utóbbi három pontot tett a közösbe a 8-2-re végződött mérkőzésen.

Hiába vezetett a Carolina kétszer is Buffalóban, 2-1 után zsinórban négy gólt kapott a két találatig jutó Johan Larsson vezette hazaiaktól. A Hurricanes ezzel második mérkőzésén is kikapott, ellenben a Sabres már a harmadik találkozóját nyerte meg és továbbra is százszázalékos.

Josh Bailey kettőt, csapata, a New York Isanders négy gólt ütött összesen nyolc lövésből Martin Brodeurnek az első húsz percben, amivel gyakorlatilag eldöntötte a találkozót. A Devils innen még visszajött egy gólnyi különbségre, ám Peter Regin találata bebiztosította a vendégek győzelmét.

Az Islandershez hasonlóan öt gólig jutott a Tampa is, amely hazai jégen a Nashville-t verte. A hazaiak legjobbja a jobbszélső Brett Connolly és a kapus Riku Helenius voltak, előbbi két gólt szerzett, utóbbi 30 percet védett és a kapujára tartó mind a 15 lövést megfogta. A vendégek becsületgólját Matt Cullen ütötte emberhátrányban.

A kanadai csapatok csatáját a gólig és gólpasszig jutó Mason Raymond vezette Toronto nyerte, amely Ottawában győzött 3-2-re, de lehetséges, hogy súlyos árat fizetett érte. A mérkőzést sérülés miatt idő előtt hagyta el a kapus Jonathan Bernier és a center Nazem Kadri is, állapotukról egyelőre nem érkezett jelentés.

A Chicago 3-1 után még visszakapaszkodott és kiharcolta a szétlövéseket, ám ott már alulmaradt az első győzelmét ha nehezen is, de begyűjtő Pittsburghgel szemben. A mindent eldöntő büntetőt Beau Bennett ütötte.

Biztosan győzött a Jets otthonában a Minnesota, amely a Pittsburghhöz hasonlóan első győzelmét szerezte. A 4-1-es diadal igazi csapatmunka eredménye, az emberelőnyös részleg három gólt hozott össze és összesen kilenc Wild-játékos szerzett pontot a mérkőzésen.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum