Jonas Johnson bemutatkozott Dunaújvárosban

   

Történelmi napon vagyunk túl a dunaújvárosi jégkorong életében, az ígéreteknek megfelelően már augusztus elsején jégre léphettek az Acélbikák a hazai jégcsarnokban.

Nem túlzás a jelző, hiszen emlékszünk olyan évre, amikor helyi jég hiányában Székesfehérvárra jártak át Stephan Lundh tanítványai, és mivel ott is sűrű a program, ez gyakran azt jelentette, hogy még éjfélkor is edzettek a hokisok. Ugyancsak szerencsétlen eset volt, amikor Budapestre, a Tüskecsarnokba kellett utazniuk. Az új üzemeltető érkezésével úgy tűnik, mindez a múlté, ennek eredményeként csütörtökön meg is tartotta első edzését a MOL Liga címvédője.

A foglalkozásról két fő volt igazoltan távol, az Oroszországból érkező Homutov csak augusztus 7-től áll a csapat rendelkezésére, míg Stephan Lundh vezetőedző is csak a jövő hét második felében érkezik. Addig Jonas Johnson értékeli a négy próbajátékos teljesítményét, aki a főnök hiányában első alkalommal találkozott az Acélbikákkal. Ifj. Azari Zsolt blogunk kérdésére elmondta, hogy sok okosságot egy edzés tapasztalatai alapján nem lehet mondani: “Első közös edzésünk volt, nem tudtunk meg nagyon sokat egymásról, ehhez több idő kell. Természetesen mindenki nagyon figyelt az edző szavaira, igyekezett pontosan és maximális erőbedobással végrehajtani a feladatokat, és igazából csak ez számít. Egyébiránt a szokásos szezon eleji forma jellemzi a csapatot, a jeget is szokni kell még, úgyhogy edzés végére mindenki nagyon elfáradt.”

A Dab.Docler játékosai a héten egy-egy száraz és jeges edzéssel készülnek délelőtt, szombaton és vasárnap csak jeges edzés szerepel a programban, hétfőtől pedig kezdődik az edzőtábor, napi két jeges edzéssel, gyakorlatilag egész nap együtt lesz a társaság.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum