A Jokeritet kitennék az SM-liigából

 

A finn csapatok nagyon nem örülnek annak, hogy az egyik legerősebb klubjuk távozni akar a KHL-be, de ha a Jokerit jövőre menne, akkor már idén sem kell. Kérdés, kiszavazzák-e.

Annak különösen nem örülnek a finn klubok, ahogyan ezt a távozást intézi a helsinki klub. Az Ilta-Sanomat nevű finn újság beszélt az érintettekkel, és a megszerzett információk szerint az elégedetlenség elérte azt a szintet, hogy a csapatok többsége a Jokeritet azonnal kizárná a ligából. A liga igazgatótanácsának egyik tagját a lap ekképpen idézte: “Nem hiszem, hogy a 13-ból túl sok kéz emelkedne a magasba, ha azt a kérdést tennénk fel a vezetőségnek a ligaülésen, hogy ki támogatja, hogy a Jokerit elinduljon a következő szezonban az SM-liigában.” Egy másik vezető beosztású munkatárs annyit mondott, hogy szerinte egyáltalán nem biztos, hogy a Jokerit a következő szezont a finn első osztályban fogja tölteni.

Időközben a liga honlapján megjelent közlemény szerint a liga megkapta a Jokerittől a szükséges jelentést a távozási szándékról. További részletek egyelőre nem ismertek, de a liga ismét határozottan kijelentette, hogy a távozáshoz az igazgatótanács beleegyezése szükséges. Ezt pedig még senki nem kérte meg, így nem is születhetett erről döntés. Az igazgatótanács a közeljövőben fog dönteni a kérdésben.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum