Soha nem adjuk fel, megyünk előre

 

Ázsiai nyilatkozatok a budapesti vb szerdai nyitómeccséről.

Szun Vok Bjun (szövetségi kapitány, Dél-Korea): Egyszerűen túl sok kiállítás volt ma, és hátrányban nagyon sok gólt kaptunk, nem ment a védekezés. Ettől függetlenül érdekes és izgalmas mérkőzés volt, és nem hiányzott sok az újabb pontszerzéshez. A végéig bennünk volt a gól, ami hosszabbítást ért volna. Nem vagyok elégedetlen játékosaim teljesítményével, de ezúttal nem is nyújtottak kiemelkedőt. Papíron mi vagyunk a leggyengébbek, de Nagy-Britannia ellen megpróbáljuk kiharcolni a bennmaradást. Soha nem adjuk fel, megyünk előre.

Mark Mahon (szövetségi kapitány, Japán): Nem volt könnyű meccs, elég furcsára sikerült. Nagyon sok kiállítás volt, nem tudom, ez a mi hibánk-e, vagy a játékvezetőké, talán mindkettő igaz. Jók voltunk előnyben, hátrányban pedig szerencsére jól védekeztünk. Tegnap edzésen gyakoroltuk az előnyös játékot egyébként, lehet, hogy az is segített. A harmadik harmadban éreztem igazán, hogy mi kontrolláljuk a meccset. Szerencsére a végén meg tudtuk tartani az előnyünket, annak ellenére, hogy meccs közben többször is hagytuk ellenfelünket kiegyenlíteni. Holnap ismét pihenünk, felfrissítünk pár részletet, és a britek ellen folytatjuk.

Mitamura Kohei (csatár, Japán): Nagyon nem akartunk veszíteni Korea ellen, úgyhogy bele kellett adnunk mindent. Nem volt egyszerű, folyamatosan figyelni kellett, hiszen nem tudtunk elszakadni tőlük, mindig visszajöttek a meccsbe. Mi viszont mindenképpen győzni szerettünk volna, és boldogok vagyunk, hogy ez sikerült, a tornán először. A játékkal nem nagyon vagyok elégedett, túl sok volt a kiállítás, ez pedig sokat kivett belőlünk. A következő kettő meccsünket meg szeretnénk nyerni, ez most a célunk.

Oh Hjon Ho (hátvéd, Dél-Korea): Úgy gondolom, jó meccs volt, annak ellenére is, hogy nem mi örülhettünk a végén. Csináltunk néhány hibát, amiket az ellenfelünk ki is használt. Sok gólhelyzetünk volt, jobb helyzetkihasználással több gólt is szerezhettünk volna. Gyenge volt az emberhátrányos védekezésünk, öt kiállításunkból három gólt kaptunk. Két meccsünk van még hátra, Kazahsztán és Nagy-Britannia ellen, ez utóbbiakat mindenképpen szeretnénk megverni. Az a célunk, hogy bent maradjunk a divízió 1/A-ban.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum