Mi már tudjuk, ki január hónap játékosa

   

7 MOL Liga-csapat 12 edzője 3-3 játékost nevezett a versenybe. Egyet saját csapatából, kettőt bármely más csapatból. A januári szavazás minden eddiginél fölényesebb és egyértelműbb első helyezettet eredményezett. Természetesen kiléte egyelőre titok, olvasóink 7 játékos közül választhatják ki, vajon melyikőjük tetszett a szakembereknek a legjobban.

2-2 miskolci és brassói, valamint 1-1 érsekújvári, szeredai és Megyeri úti játékos. Érdekesség, hogy az FTC mellett ? a zöld-fehérektől még egyszer sem került fel listánkra játékos ? ezúttal a Dab.Docler hívei maradtak jelölt nélkül. A tabellaelső egy játékosa sem volt, akire legalább két szavazat érkezett volna, mi több, érdekes módon januári teljesítménye alapján csak egy edző gondolt DAB-hokisra.

Harmadszor is a novemberben bevezetett változat szerint bonyolítjuk le a szavazást. A 12 edző ? nem csak a vezetőedzőket, hanem segítőiket is megkérdeztük, már ahol van ilyen státus ? a januári teljesítmények alapján 7 olyan játékost talált a MOL Liga mezőnyében, akire egynél több szavazatot tartott indokoltnak leadni. 6 játékos esetében elmondható, hogy nem csak saját edzői szavazták rá, és ismét van olyan is, akire saját edzője nem, de az ellenfelekéi nominálták e helyre. Az előző hónapról ketten maradtak a mezőnyben ? Tóth és Novak ?, de egy olyan aktuális jelölt sincs, aki az előző négy voks valamelyikét megnyerte volna.

Ki január legjobb Mol Liga-játékosa?

  • Vaclav Novak (HSC Csíkszereda) (46%, 89 szavazat)
  • Tóth Adrián (Miskolc) (24%, 47 szavazat)
  • Nagy Gergő (Miskolc) (10%, 20 szavazat)
  • Karol Krizan (Érsekújvár) (6%, 12 szavazat)
  • Pichler Ádám (UTE) (5%, 10 szavazat)
  • Josh Bonar (Brassó) (4%, 8 szavazat)
  • Kevin Wehrs (Brassó) (5%, 7 szavazat)

Összes szavazat: 193

A szavazós játékunk továbbra sem változott. A következő szavazógépen minden regisztrált felhasználónk leadhatja voksát valamely játékosra. Ezen szavazat nem a hónap játékosa kiválasztásába számít bele, hanem arról szól, hogy vajon olvasóink szerint kit láttak legjobbnak a legjobban hozzáértők, az edzők. Akik eltalálják, ugyanúgy részt vesznek tárgynyeremény-sorsolásunkon, mint eddig. Ezúttal is a hónap játékosa által használt dedikált felszerelés vár új gazdájára. A hónap játékosát hétfőn nevezzük néven, a szavazás vasárnap éjfélig tart.

Az ezúttal 7 fős listára 3 magyar és 4 idegenlégiós került, 3 magyarországi, 4 határontúli csapat képviselője. Játékos kedvű, netán tárgynyereményre vágyó nyájas olvasóinknak egy dolguk van, megtippelni, vajon kit láttak a legjobbnak a MOL Liga edzői 2013 januárjában?

A 7 legjobb januári játékos abc-sorrendben:

Josh Bonar (Brassó)
Karol Krizan (Érsekújvár)
Nagy Gergő (Miskolc)
Vaclav Novak (HSC Csíkszereda)
Pichler Ádám (UTE)
Tóth Adrián (Miskolc)
Kevin Wehrs (Brassó)

Az eddigi győztesek:

Szeptember: Martin Saluga (Miskolc)
Október: Szappanos Dávid (Dab.Docler)
November: Peter Sevela (Dab.Docler)
December: Patrik Polc (Brassó)

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum