Hamrlik teljes mellszélességgel Fehr mellett

   

A korábban kritikus Roman Hamrlik teljes támogatásáról biztosította a játékos-szakszervezet vezetőjét. Miután Csehországból visszatért a tengerentúlra, pontosította korábbi nyilatkozatát a veterán NHL-játékos: “Talán néhányan túlságosan is személyesre vették. Nem állt szándékomban Don Fehrt vagy bárkit az NHLPA-től bántani. Mellettük állok, ahogy eddig mindig és ezután is fogok. Mindenkinek megvan a maga véleménye, én azt gondolom, hogy korábban is elkezdhettük volna a tárgyalásokat, mindössze ez volt mondanivalóm lényege.”

A 20 éves NHL-pályafutása során harmadik lockoutját töltő játékos kissé ingerült hangnemben fejezte ki csalódottságát. A késői kezdet mellett a szakszervezeti vezetés szemére hányta a nyilatkozat időpontjáig felhalmozott 425 millió dollárnyi bevételkiesést, mondván, ki fogja ezt megtéríteni nekik. A játékos nyilatkozatát élesen elítélte többek között Alekszandr Ovecskin is.

A cseh védő hétfőn pontosította álláspontját: “Hazatérve beszéltem pár emberrel, néhányan egyetértettek velem, néhányan nem. Mindannyian ugyanabban a helyzetben vagyunk, egy hajóban evezünk, egymásért vagyunk és én is 100%-ig a játékosok mellett állok. Ha visszagondolunk, nem az a lényeg, hogy én, ő vagy bárki mit mondott. Az egész lényege, hogy mielőbb megoldjuk a helyzetet. Remélhetőleg, mielőbb jó egyezséget tudunk kötni, és elkezdődhet a játék. Ez a hét döntő jelentőségű lesz, és azt hiszem, érdekes dolgok fognak történni.”

Hamrlik még hozzátette, hogy próbálta elérni Fehrt, és bár ez ugyan eddig nem sikerült, reméli, hogy hamarosan létrejön  ez a beszélgetés.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum