A HSC visszaszerezné az elhullajtott pontjait

   

Két hete két értékes pontot szerzett a Miskolc Csíkszeredában, vasárnap este a visszavágó jön. A csíkiak felkészülése meglehetősen zaklatott volt a túrájukra, ennek ellenére biztosnak mondható győzelmet arattak pénteken Újpesten. A miskolciak is hullajtottak el nem tervezett pontot, így nem nagyon van hibázásra újabb lehetőségük. Ráadásul a vesztett pontokat tekintve a Miskolc, a Csíkszereda és a Brassó most pontosan ugyanúgy áll. Vasárnap este hatkor tehát nagyon fontos mérkőzésre kerül sor a miskolci csarnokban, remélhetőleg teli lelátók előtt.

“A legutóbbi mérkőzésünkön az eredménnyel újra elégedett lehettem, de a mutatott játékkal nem annyira – mondta blogunknak Tim Kehler, a miskolciak edzője. – A HSC Csíkszereda az egyik legjobb csapat a ligában, nagyon fontos teszt előtt állunk tehát. Ezen a mérkőzésen csak akkor érhetünk el jó eredményt, ha jól is játszunk. Rafaj továbbra is sérült, Atkinsonnak viszont letelt az eltiltása, így ő újra játszani fog.”

“Úgy készültünk a túrára, hogy szeretnénk hat pontot hazavinni, aztán egy kicsit megnehezedett a dolgunk az ismert események miatt – fogalmazott Antal Előd, a HSC Csíkszereda másodedzője. – Továbbra is tarjuk a célkitűzésünket, szeretnénk visszaszerezni a Miskolc ellen otthon elhullajtott pontjainkat. A csapat morálisan egyben van, remélem, hogy az a négy játékos, aki visszaigazolt hozzánk, meg szeretné mutatni, hogy ide tartozik. Az UTE elleni keretből ki fog maradni Bors Huba, aki agyrázkódást szenvedett, jelenleg is kórházban van. Csatlakozhat viszont a négy játékos, akit visszaigazoltunk az ISK-ból”

Miskolc–HSC 3-4

   

Visszaszerezte az otthon elszórt pontokat a Csíkszereda. Az igazolási problémák miatt korábban nagyon nehéz helyzetbe került szeredaiak immár négy visszaigazolt játékosukkal kiegészülve szoros küzdelemben, egy góllal verték a Miskolcot idegenben. Dubek szerzett vezetést a hazaiaknak a 10. percben, amit Hurtaj egyenlített ki a 17. percben. A második harmad legelején Novak váltott gólra egy emberelőnyt, majd a 45. percben Tranca már kétgólosra növelte a kék-fehérek előnyét. Innen Saluga öt percen belül lőtt duplájával még egyenlítettek a borsodiak, azonban Nagy Gergő kiállítását négy perccel a vége előtt kihasználta a HSC. Molnár Szabolcs gólja egyben a végeredményt is jelentette, értékes pontokat szerzett a Csíkszereda.

fotó: Miskolci Jegesmedvék, Jezoviczki Máté

Tim Kehler,Miskolci Jegesmedvék:  Ha a harmadik harmadban egyenlő létszámban játszhattunk volna, megnyerjük a mérkőzést. Sajnos az érzelmek kerekedtek felül, fegyelmezetlenné váltunk, és a túl sok büntetés miatt kikaptunk.

Timo Lahtinen, HSC Csíkszereda: Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, talán túlságosan tiszteltük a Miskolcot. Aztán lépésről lépésre javult a teljesítményünk, és végül nagy küzdelemben győztünk.

Erste Liga, Miskolci Jégcsarnok, 1000 néző. Játékvezetők: Kovács, Haszonits, Vas, Juhász.
Budai K.: 88,6% (Gyenes)
K
Kozuch: 92,1% (Ruczuj)
Láda, Hegyi, Saluga, Czuba, Nagy Gergő
1
Papp, Góga, Novák, Hurtaj, Mihály
Atkinson, Szirányi, Wéber, Dubek, Fodor
2
Kósa, Molnár Sz., Bíró O., Tranca, Becze
Gőz, Bobcek, Popovics, Szilágyi, Sijka
3
Péter, Molnár Zsombor, Molnár Zsolt, Moldován, Szőcs
Budai R., Orosz, Nagy K., Miskolczi, Ritó
4
Bálint
Kehler Tim
E
Lahtinen Timo, Nagy Béla
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
1-0 09:33 MIS Dubek Fodor Saluga
1-1 16:06 SCC Hurtaj Novák Góga
1-2 20:33 SCC PP Novák Hurtaj
1-3 44:40 SCC Tranca
2-3 46:55 MIS Saluga Dubek Fodor
3-3 51:07 MIS PP Saluga Czuba Atkinson
3-4 56:00 SCC PP Molnár Sz. Novák Mihály
38 Kapura lövések száma 35
88 Kiállításpercek 10
Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum