Teljes erőbedobással Ifj. Ocskay Gábor emlékére

   

“Szeretnénk méltóképpen megemlékezni arról, akiről ez a kupa szól. Eddig minden alkalommal sikerült megnyernünk az Ifjabb Ocskay Gábor-emléktornát.” Szombaton 14 órakor München?Vítkovice, 17.30-kor Fehérvár?Olimpija Ljubljana elődöntőre kerül sor a székesfehérvári négyes tornán, az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornán. A győztesek vasárnap játsszák a döntőt.

“A szokásosnál is komolyabb ellenfeleink érkeznek hozzánk ? folytatta gondolatait Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. ? A Fehérvár-játékosok többsége joggal úgy gondolkodik, hogy tartozik annyival Ocskay Gábornak és emlékének, ami teljes erőbedobásra készteti őket ezen a hétvégén. Az első mérkőzést ráadásul a Ljubljanával játsszuk, tehát hiába felkészülési mérkőzés ez, azért lesz tétje bőven. Van miért visszavágnunk a szlovéneknek, akik legutóbb kiejtettek minket az EBEL-negyeddöntőben.

Nagy közönségre számítunk, szeretnénk eredményes és jó játékot mutatni. Valószínűleg a fiatalok továbbra is szerephez jutnak. Láttunk tőlük már eddig is jó teljesítményeket. Szerencsére sérültünk nincs, így viszont minden mérkőzésről néhányan lemaradnak a bő keretből. Várhatóan az előző mérkőzéshez hasonló lesz az összeállításunk szombaton.”

Néhány napja Szakolcán a helyi extraligás csapat otthonában játszott a magyar EBEL-induló. “Az eredmény nem volt fényes, de a játékban nem voltak nagy gondjaink a legutóbbi meccsünkön. Két jó harmadot produkált a csapat, ezekben ha nem is jobbak, de partnerek voltunk. A középső húsz percben azonban fölénk nőtt a Skalica játéka, ráadásul két szerencsétlen gólt is kaptunk a meccs folyamán, ami tovább rontott az összképen.” A szlovákiai vendégjátékhoz tartozik, hogy Sille Timotej nem játszott Sille Tamás ellen, a fiatal csatár a meccset felvezető U20-as találkozón kapott szerepet.

Fotó: Tóth Péter (albavolanhockey.hu)

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum