Tóth Tamás megszerezte első gólját új csapatában

   

Varga Balázs folytatta pontszerző szériáját, Kaibás Kornél 3+3 ponttal segítette a Carolinát. Heti utánpótlás légiós-körkép.

Egyesült Államok, NAHL

Megszerezte első gólját új csapatában Tóth Tamás. A 21 éves támadót másfél hete cserélte el váratlanul korábbi együttese, a 77%-os teljesítménnyel a keleti divízió első helyén álló Maryland Black Bears. Tóth a hétvégén lejátszotta harmadik és negyedik meccsét új foglalkoztatójánál, a Bismarck Bobcats-nél. A central divízió harmadik helyén álló Bismarck 5-3-ra illetve 3-0-ra verte az Aberdeen Wingst, Tóth az első találkozón csapata harmadik gólját lőtte.

Egyesült Államok, NCDC

Hiezl Balázs egy hónapot követően szerzett ismét pontot a Puebloban. A Bulls az Idaho Fallst fogadta és győzte le 6-1-re, Hiezl az ötödik és hatodik hazai gólnál volt asszisztos.

Egyesült Államok, USPHL Premier

A Vernal Oliers Hegedüs Leventével a kapuban szenvedett 4-1-es vereséget az Ontario Reign ellen, a magyar kapus 55 lövést hárított. A Carolina Hurricanes 4-2-re nyert a Hampton Roads Whalers ellen, csapata második gólját Kaibás Kornél szerezte. Egy nappal később ismét összecsaptak a felek, a Hurricanes ekkor 9-3-mal bizonyult jobbnak a Whalers-nél, Kaibás ihletett formában játszott, mesterhármast ütött illetve kiosztott három gólpasszt is. Gáspár Bence védte a Steele County kapuját a Deactur Blaze ellen 6-2-re megnyert mérkőzésen, Gáspár 19 védést mutatott be.

Finnország, U20 SM-sarja

Bár Varga Balázs folytatta pontszerző szériáját, a JYP-nek meg kellett elégednie egy ponttal a hétvégén. A felnőtt válogatottba először behívott csatár hiába szerezte meg a vezetést a Jokerit ellen, majd adott gólpasszt a mérkőzés derekán, a rendes játékidő 3-3-mal ért végett, a büntetőpárbajból az ellenfél jött ki jobban. Másnap a KalPa vendége volt a JYP, Varga a 49. percben egyenlített, ám 10 perccel később a KalPa megtalálta a győztes gólt, majd üres kapura be is állították a 7-5-ös végeredményt. A SaiPa Farkas Olivérrel a védelemben 4-3-ra legyőzte hazai pályán a RoKi-t, majd 2-1-gyel a K-Espoo-nál is jobbnak bizonyult. Farkas előbb húsz, majd tizennégy perc jégidőt kapott, Deák Márton nem játszott. Horváth Bence továbbra sem tért vissza a Jukuritba.

A Fodor Tamást másodedzőként alkalmazó – és az Újpestről ismert Jussi Tapio által kormányzott – Sport a második a tabellán, a JYP a hatodik, míg a SaiPa a kilencedik jelenleg.

Finnország, U18 SM-sarja

Az ifjúsági alsóosztályban a K-Vantaa Lencsés Dáviddal a védelemben 3-1-re legyőzte a HIFK második csapatát, majd kikapott 3-2-re a SaiPától. Szombaton a JYP második csapata ellen 5-1-re győzött a TuTo, Schwartz Gergő gólpasszos volt, az ifjúsági elsőosztályban egy hónap után ismét szerepet kapó Pásztor Viktor 97%-kal védett. Vasárnap hazai környezetben 7-5-re kikaptak a Jukurit ellen, Schwartz nem szerzett pontot.

Svédország, J20 Nationell

A déli divízióban vasárnap pályára lépett a Västerasnál Hadobás Zétény. Az A csoportos világbajnokságot is megjárt bekk +2-es plusz/mínusz mutatóval zárt a Örebro ellen 7-4-re megnyert találkozón. A Nemes Mártont foglalkoztató Mora nem játszott az elmúlt héten.

Svédország, J18 Regional

A keleti divízióban Molnár Botond hiába köszönt be, a Lidingö 3-1-re kikapott a Sollentuna vendégeként. Molnárék vasárnap a Nackát fogadták, és szenvedtek 5-2-es vereséget. Ugyanebben a divízióban a Södertälje otthon verte 8-5-re a Huddingét, Vén Bendegúz az első gólnál gólpasszos volt, majd vasárnap idegenben büntetőlövéseket követően 2-1-re kikaptak a Flemingsbergtől. Északon a Boden büntetőkkel 4-3-ra verte az Örnsköldsviket, Erdősi Csanád és Nagy Dominik is pont nélkül maradt. Egy nappal később Erdősi gólt szerzett a Vännäs ellen 6-3-ra elbukott hazai mérkőzésen.

Németország, DNL U20

A német juniorbajnokság felsőházában a Szongoth Dömével felálló Ingolstadt kétszer is kikapott a Kassay-Kézi Kendét soraiban tudó Landshuttól. Az első soros Szongoth gólpasszos volt a szombati, 5-2-re elbukott mérkőzésen, másnap fordított pályaválasztás mellett is 5-1-es Landshut siker született. Csala Patrik nem játszott a Kölnben. A Köln a második, a Landshut a harmadik, míg a nyeretlen Ingolstadt a nyolcadik a felsőházban.

Csehország, Extraliga U20

A Trinec 4-0-ra nyert a Prerov otthonában, majd hazai pályán szintén lenullázta a Vitkovicét (5-0), végül hosszabbítást követően 3-2-es vereséget szenvedett Brnoban. Horváth Alex mindhárom mérkőzésen játszott, pontot nem szerzett.

Norvégia, U20

Antal Barnabás együttese, a Lillehammer hazai pályán 6-0-r kikapott a Valerengától.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 28., vasárnap
VB 12:30 KORSLO 4-2VÉGE
VB 16:00 HUNJPN 3-1VÉGE
    • SPORT 2
VB 19:30 ROMITA 1-6VÉGE
április 30., kedd
VB 12:30 SLOROM 6-1VÉGE
VB 16:00 HUNKOR 6-2VÉGE
    • SPORT 1
VB 19:30 ITAJPN 4-3 HVÉGE
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 1-2VÉGE
    • SPORT 1
VB 16:00 JPNKOR 4-3VÉGE
    • SPORT 2
VB 19:30 SLOITA 2-0VÉGE
    • SPORT 2
május 3., péntek
VB 12:30 KORROM 2-3VÉGE
    • SPORT 1
VB 16:00 SLOJPN 3-1VÉGE
    • SPORT 1
VB 19:30 HUNITA 3-2 HVÉGE
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 12:30 ROMJPN 4-2VÉGE
VB 16:00 ITAKOR 8-1VÉGE
VB 19:30 HUNSLO 2-1VÉGE
    • SPORT 2
május 7., kedd
VÁL 19:00 HUNCAN 0-4VÉGE
    • Duna World/M4 Sport+
Partnerünk
Archívum