Orosz Gergely parádézott a NAHL-ben

 

Junior kapusunk kétszer is 97% felett zárt, Tóth Tamás győztes gólt lőtt. Heti utánpótlás légiós-körkép.

Finnország, U20 SM-sarja

A finn junior felsőházban a JYP 5-4-re nyert a K-Espoo vendégeként, majd 6-1-re kikapott közvetlen riválisa, az Ässät pályáján. A vesztes meccsen csapata egyetlen találatát Varga Balázs szerezte. A JYP hetedik helyen áll a felsőházban.

Az alsóházban a SaiPa Deák Márton gólpasszának is köszönhetően 6-2-re verte a HPK-t. A SaiPa lendületben maradt az Ilves otthonában is, Deák a szezonban először volt eredményes, valamint egy újabb asszisztot is kiosztott, csapata pedig 6-3-as sikernek örülhetett. A SaiPa a negyedik az alsóházban.

Finnország, U18 SM-sarja

Az ifjúságiak között a SaiPa/Ketterä hazai pályán szenvedett 3-1-es vereséget az Ässät ellen. Másnap a K-Espoo-t fogadva 6-3-ra nyertek Farkas Olivérék, a magyar bekk gólpasszos volt.

Az alsóházban a Pajor Balázzsal felálló GrIFK 4-2-re verte a Hermest. Mindeközben a TuTo 3-1-re győzte le a HIFK II csapatát, Zimányi Dániel csapata második gólját lőtte, Schwartz Gergő asszisztos volt. Másnap a TuTo 9-2-es verést osztott ki a Hermesnek: Schwartz ekkor 3, Zimányi 1 gólpassz osztott ki. Antonijevic az első mérkőzésen kapott lehetőséget, Pásztor Vikor ezúttal nem védett.

Svédország, J20 Nationell

A Västeras előbb 4-3-ra nyert a Brynäs vendégeként, majd hosszabbítást követően 3-2-re kikapott az Almtuna pályáján. Hadobás Zétény nem szerzett pontot, Antek Tamás a második mérkőzésen 90,6%-kal védett. A Horváth Bencét a negyedik sorban jégre küldő Växjö előbb 5-2-re nyert a Mora otthonában, majd a Leksand ellen is 2-1-es győzelmet aratott.

Svédország, J18 Nationell

A Mora 5-0-s vereséget szenvedett az Örebrót vendégül látva, majd 5-1-re kikapott a Färjestad vendégeként. A Mora egyetlen múlt heti góljánál Nemes Márton asszisztos volt.

Németország, DNL U20

A Düsseldorf előbb 5-3-as vereséget szenvedett a Berlin házigazdájaként, másnap viszont 6-5-re legyűrte ellenfelét. Hiezl Balázs a győztes meccsen 1+1 pontot tett a közösbe.

Egyesült Államok, NAHL

A New Jersey Titans előbb 2-1-re, majd 5-1-re verte a Danbury Hat Trick csapatát. Keresztes Levente a második mérkőzésen két gólpasszt tett a közösbe. A divízió-6. Odessa Jackalopes büntetőkkel verte 2-1-re a 4. helyen álló Shreveport Mudbugst, Orosz Gergely 97,8%-kal védett, a büntetőlövéseknél az ellenfél összes próbálkozását hárította. Másnap a harmadik harmadban fordítva ismét 2-1-re győzött az Odessa, az újfent 97% felett védő Oroszt a hajrában segítették ki csapattársai, a rendes játékidő utolsó percében szerezték meg a győztes találatot.

Egyesült Államok, NCDC

A South Shore Kings Horváth Donáttal a csapatban 4-2-re verte a Junior Bruinst. A Kings másnap 4-2-re kikapott az Islanders HC-től. A Rockets HC Kocsis Botonddal a soraiban büntetőkkel 4-3-ra verte a PAL-t. Tóth Tamás győztes gólt lőtt a hosszabbításban a Connecticut Jr Rangers–Rockets HC mérkőzésen, az exmiskolci támadó a rendes játékidőben egy gólpasszt is kiosztott. Másnap a Rangers 3-0-ra kikapott a Mercer Chiefs vendégeként.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum