Orosz Gergely három győzelmet szállított az Odessának

 

Keresztes Levente duplázott, Hiezl Balázs is gólt szerzett. Heti utánpótlás-légióskörkép.

Bár az előző héten a junior válogatottban számításba vett játékosaink már nem szerepeltek külföldi csapataikban, azért így is jutott szép teljesítmény az előző játékhétre.

Finnország, U18 SM-sarja

A négy magyar játékost is foglalkoztató TuTo Pásztor Viktorral a kapuban 7-3-ra legyőzte a Pajor Balázzsal felálló GrIFK-t. Kapusunk 90%-kal védett, Antonijevic egy góllal és két gólpasszal segítette csapatát. Másnap Pásztor nélkül a HIFK B ellen 5-2-re kikapott a TuTo, sem Schwartz Gergő, sem Antonijevic nem szerzett pontot, Zimányi Dániel ezúttal nem játszott a hétvégén. A TPS Fehér Kolossal a csapatban kapott ki hazai pályán 6-1-re a Kärpättől.

Svédország, J18 Regional

A keleti divízióban a Sollentuna 4-2-re kikapott a Huddinge vendégeként, majd a Södertälje is elvitte tőlük a pontokat (0-4), Nádasi Levente játszott, pontot nem szerzett. A Felmingsberg Gödri Dominik nélkül nyert 5-2-re az utolsó Värmdö pályáján, majd hazai pályán 6-2-es vereséget szenvedett az AIK-tól, Hajas Bálint a győztes mérkőzésen játszott. A 12 csapatos keleti divízió tizedik helyét a Flemingsberg, tizenegyedik pozícióját pedig a Sollentuna szerezte meg, egyik csapat sem jutott be az országos J18 Nationellbe. Az utolsó hétvégén U20-as válogatott kötelezettségei miatt Nemes Mártont nélkülöző Mora megőrizte ötödik helyét a nyugati csoportban, így bejutott a J18 Nationellbe.

Németország, DNL U20

Csala Patrik fél órát kapott a Köln kapujában a Berlin ellen 7-2-re megnyert bajnokin, 11 lövésből tízet hárított. Másnap a második fél órát védte a Berlin ellen, ekkor 12 lövésből kapott gól nélkül zárt, csapata pedig 4-2-es győzelemnek örülhetett. Hiába lőtt gólt a Düsseldorfban Hiezl Balázs, a Landshut ellen 5-2-es vereséggel zártak. A következő napon 4-2-es vereség lett a vége, Hiezl ekkor gólpasszos volt. A Kaufbeuren előbb 9-2-re, majd 4-3-ra kapott ki a Mannheimet fogadva, Rokaly Boldizsár Richárd mindkét mérkőzésen 1-1 gólpasszt jegyzett.

Egyesült Államok, NAHL

Orosz Gergely három győzelemmel tovább javította saját statisztikáját. Az Odessa Jackalopes előbb Orosz 93%-os teljesítményének is köszönhetően büntetőket követően 4-3-ra verte a Lone Star Brahmast, majd a magyar kapus 24 védéssel lenullázta a Corpus Christi IceRayst (3-0). Szombaton újból megmérkőztek az IceRaysszel, Orosz ekkor 97%-kal dolgozott, csapata pedig hosszabbítást követően 3-2-es győzelemnek örülhetett. Keresztes Levente duplázott a Northeast Generals ellen hosszabbításban 5-4-re elbukott mérkőzésen, a ráadást a magyar csatár harcolta ki 58:30-kor szerzett góljával. Másnap 6-4-re nyert a News Jersey Titans, Keresztes ekkor nem volt a pontszerzők között.

Egyesült Államok, NCDC

A Connecticut Jr Rangers Banga Nándor gólpasszával 3-2-re legyőzte a Rockets HC-t, majd 5-2-re kikapott a Jersey Hitmantől.

Egyesült Államok, USPHL Premier

Kaibás Kornél pont nélkül maradt a Carolina Jr Hurricansnél a Potomac Patriots ellen vívott dupla mérkőzéseken. Barna Dávid sem szerzett pontot a Hampton Roads Whalers együttesében a Richmond elleni két vesztes mérkőzésen.

Egyesült Államok, USPHL Elite

Hiába adott Csémi Dávid kettő, Varga Zaránd egy gólpasszt a Carolina Jr Hurricanes ellen, Potomac Patriots 6-2-es vereséget szenvedett. Másnap Csémi gólszerző volt, Varga ismét gólpasszos, de a Potomac újfent győzelem nélkül maradt (3-4).

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum