Újra Oroszországban játszik Hayley Williams

 

Már két gólja és két asszisztja van a magyar válogatott játékosnak a ZSHL-ben.

Visszatért az orosz bajnokságba a magyar női válogatott csatára, Hayley Williams. Az amerikai születésű, honosított center két évet töltött a KMH-ban, az új szezontól pedig már a szentpétervári Dinamo-Nyevát erősíti. A szentpétervári együttes jól kezdte az idényt, állt az élen is, jelenleg a harmadik, 14 meccsen 28 pontot gyűjtve

A 33 éves játékos visszatérésére néhány hetet várni kellett, mivel megsérült a dániai A csoportos világbajnokságon, a tornán az utolsó meccseken már nem is szerepelt. A rehabilitáció miatt kihagyta a ZSHL-szezon első néhány körét, de gyorsan jó formába került, már gólt lőtt az Agigyel és a Sencsen ellen is, és van két asszisztja.

?Az első néhány meccsemen óvatosnak kellett még lennem a bokasérülésem után, de napról napra jobban éreztem magam, és hamarosan 100 százalékos állapotban leszek. Azért tértem vissza Oroszországba, mert ez egy erős és nagyon profi liga. Izgatott vagyok, hogy magasabb szinten játszhatok újra. Remélem, ez segít még jobban felkészülni a jövő évi A csoportos világbajnokságra is? ? mondta Hayley Williams.

A csatár korábban az SZK Gornij csapatában játszott két évet az orosz ligában, 19 és 22 pontot elérve. ?A bajnokság nem sokat változott az elmúlt években. Van néhány új csapat, de sok az ismerős arc, a mostani csapattársaim többségével is játszottam már korábban. A célunk természetesen az, hogy megnyerjük a ligát

Hayley Williams 16-szor volt magyar válogatott, és izgatottan várja, hogy a novemberi nemzetközi szünetben csatlakozzon a csapathoz.

hayley_williams_

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum