Továbbra is hibátlan az UTE az U21-ben

 

Kovács Viktor együttese 4 győztes meccsel áll, míg a FEHA19 egyelőre nyeretlen.

U21

A felnőttek között küszködő UTE továbbra is veretlen az U21-es bajnokságban, Kovács Viktor csapata a hét közben Simon Péter góljával és Nádasy Márton duplájával 3-1-re legyőzte a Budapesti JA-t, majd vasárnap az Erste Liga Matiné előtt 5-2-re a Vasast is. A lilák sikerét ekkor a két gólt szerző Lászlóffy Botond valamint a remekül védő Erdei Krisztián szállította. A FEHA19 továbbra is pont nélkül áll a ligában, legutóbb a DVTK Jegesmedvék nyertek 4-2-re Székesfehérváron: Trozsák, Csiki és Tóth Péter góljaival hamar tetemes előnyt építettek ki a miskolciak, amit meg is őriztek a találkozó végéig. Vasárnap hiába vezetett a harmadik harmad elején már 5-2-re is a BJA Miskolcon, a Jegesmedvék az utolsó öt percben háromszor is eredményesek voltak, így hosszabbításra mentették a mérkőzést. A ráadás nem hozott újabb gólt, a győztes büntetőt a mérkőzésen korábban duplázó Trozsák Ádám hajtotta végre, a DVTK 6-5-re behúzta a mérkőzést. A tabellát az Újpesti JA vezeti a DVTK Jegesmedvék előtt.

U18

Az ifjúsági bajnokságban csupán egyetlen mérkőzést rendeztek a hétvégén, ami a hazai pontvadászatba is beszámított. A DVTK Jegesmedvék Pásztor József 2+1 pontjának is köszönhetően, mind a három harmadot megnyerve 5-1-es győzelmet arattak a DEAC ellen.

A B csoportban a tabellaelső FTC otthon verte a Győrt, a továbbra is hibátlan Dunaújváros Szombathelyen gyűjtötte be a pontokat, az Óbuda otthon gyűrte le az Egerszegi Titánokat, míg a Sportországi Cápák az Ajkát fektették két vállra.

U18 Ausztria

4 ifjúsági csapatunk is Ausztriában túrázott az elmúlt hétvégén. A FEHA19 előbb szoros mérkőzésen kikapott a Salzburg vendégeként, majd az Okanagan otthonában büntetőkkel szenvedett vereséget. A Budapesti JA szintén a Salzburgnál és az Okanagannél vendégeskedett: két 3-6-os vereséggel térhettek haza. Mind az Újpesti JA, mind a Vasas simán verte a felső-ausztriai akadémiát, majd nagy zakót kapott Klagenfurtban. A bajnokság első három helyét továbbra is osztrák csapatok foglalják el, a magyarok közül a negyedik helyen tanyázó Újpesti JA áll a legjobban.

U18, Bauer Elite Cup

A DVTK Jegesmedvék a hét közben megszerezte az ifjúsági magyar csapatok első pontját a Bauer Elite Cup sorozatban. A borsodiak Zólyomban játszottak gólzáporos mérkőzést, ahol hosszabbítást követően 6-5-re alulmaradtak. A miskolciaknál az ukrán Kuszcsov mesterhármast jegyzett. A magyar csapatok eddig összesen 8 mérkőzést játszottak a sorozatban, a DVTK negyedik mérkőzésén szerezte meg az első pontot.

U16

Az I. csoportban két győzelmet aratott az elmúlt játékhéten a BJA, míg a Vasas, a DVTK és a FEHA19 is nyert mérkőzést. A tabellát a káposztásmegyeriek vezeti a FEHA19 előtt. A II. csoportban győzött az első Győr és a második UTE is, a III. csoportot az Egerszegi Titánok vezetik, a IV.-ben már csak a Szigeti Bikák hibátlanok, míg az V.-ben 6 pontos hétvégéje volt a Zempléni Hiúzoknak.

UTE U21

Fotó: Újpesti Jégkorong Akadémia

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum