Négy mérkőzéssel elindult az NHL előszezonja

 

Mark Giordano három gólpasszt adott, a Kansas állambeli Wichitában csapott össze a St. Louis és az Arizona.

Az NHL előszezonja a Scotiabank Arenában indult, ahol a Toronto két mérkőzést is játszott az Ottawával. Az első összecsapáson a fővárosiak az első harmadban Tim Stützle emberhátrányos találatával szereztek vezetést, de a Leafs a második játékrész elején két perc alatt háromszor talált be és ezzel el is döntötte a meccset. A végjátékban a korábban is eredményes Alex Steeves megszerezte második gólját és beállította a 4-1-es végeredményt. Steeves mellett a három találatot előkészítő Mark Giordano játszott kiemelkedően.

A két gárda visszavágóját a Senators nyerte 4-2-re. A Sens az utolsó negyed órában játszott fantasztikusan, ugyanis ekkor szerezte mind a négy gólját. A fővárosiak Angus Crookshank révén szépítettek, majd a harmad közepén 22 másodperc alatt fordítottak Josh Norris és Mark Kastelic találataival. A végeredményt a Rangersből igazolt Tyler Motte állította be.

A Philadelphia a Cates testvéreknek a köszönhetően gyűrte le a Bostont 2-1-re. A Flyers Noah Cates révén került előnybe, majd a vendégek egyenlítő találata után Jackson Cates szerezte meg a győztes gólt négy perccel a befejezés előtt.

A St. Louis semleges pályán, Wichitában verte 5-4-re az Arizonát. Az Intrust Bank Arenában mindhárom játékrész 2-1-re végződött: a nyitót és a zárót a Blues nyerte, míg a középsőt a Coyotes. 40 perc játék és 3-3 után az Arizona szerezte meg a vezetést a harmadik harmad közepén, de a Blues jobban bírta a hajrát és az utolsó hat percben fordítani tudott. A Bluesban Jake Neighbours és Logan Brown duplázott, Coyotesban Barrett Hayton három pontot tett a táblára.

jake neighbours

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum