Három párharc is harmadik mérkőzésen dől el

 

Egyenlített az IOGNJA, a Vasas és a DVTK is, továbbjutott a DHK.

A magyar U21-es bajnokság negyeddöntőjének első mérkőzése több meglepetést is hozott. Az Újpesti JA egy szerdai győzelmével kiüthette volna az Ifj. Ocskay Gábor NJA-t a bajnokság küzdelmeiből. A Titánok együttesére építő fehérvári csapat az első harmadban még nem tudta bevenni a lilák kapuját, de a középső játékrészben előbb Alapi, majd Szkakodub és Fekete is betalált, Szilveszter révén szépített az UTE, de Csiszer 39:59-nél szerzett góljával 1-4-es állásnál mehettek pihenőre a csapatok. A harmadik harmadot alaposan megnyomta a vendég együttes, Szkakodub megszerezte önmaga második gólját, Csölle is betalált, miközben Horváth Dominik 96,4%-kal védett. Az IOGNJA 6-1-re győzött Újpesten, így kiharcolta a mindent eldöntő harmadik mérkőzést.

A Vasas szintén az életben maradásért lépett jégre Győrben. Jánosi Csaba tanítványai az első harmad végén Gál Zsombor révén megszerezték a vezetést, amit a középső felvonás elején Horácskó emberelőnyből megduplázott. A Győr szinte azonnal szépített Balázs Attila emberfóros találatával, de mivel több gól már nem esett ? Róth Nándor 95,1%, Remete Gergő 96,8%-kal védett ? a Vasas 2-1-re nyert Győrben, és 1-1-re módosította az összesített állást.

A DVTK Jegesmedvék Akadémia U18-as játékosokkal kiegészülve látogatott a Budapest JA-hoz. Két harmadot követően 0-2 állt az eredményjelzőn, Trozsák és Szalay volt a miskolci gólszerző. A harmadik játékrész elején szempillantás alatt egyenlített a BJA, Ravasz és Fülöp talált be Praták Dávidnak. Nem maradt sokáig egyenlő az állás, Fazakas ismét a Jegesmedvéket juttatta előnyhöz, majd György Szilárd is betalált, a címvédő DVTK így 4-2-re győzni tudott, és kiharcolta a harmadik mérkőzést.

Az alapszakasz első DHK tudta egyedül lezárni negyeddöntőjét két mérkőzés alatt, a debreceni gárda 8-3-ra győzött Dunaújvárosban is, és 2-0-ás összesítéssel továbblépett az Acélbikákon. A DHK sikeréből Bartók András 3+2 ponttal vette ki a részét, mellette betalált még Karmajev, Mihalik András, Mihalik Gergő, Szeferinkin és Aranyos is, az Acélbikáknál Bubnov duplája mellett Tamás volt még eredményes.

A még folyamatban lévő negyeddöntők harmadik mérkőzését vasárnap rendezik.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum