A MAC HKB-hoz látogat el elsőként a Mikulás

 

December 3. és 6. között hét Erste Liga-csapat rendez a Mikulás hokihétvégéhez kapcsolatos programot, pénteken az újbudaiakhoz a Brassó elleni meccsen lesz ajándékosztás.

Pénteken három helyszínen dobják be a korongot az Erste Liga aktuális játéknapján, ezek közül a MAC HKB Újbuda?Brassó összecsapás a Mikulás hokihétvége keretein belül zajlik. A programhoz hét klub csatlakozott, a részleteket itt találják. A Tüskecsarnokban a második harmadszünet során érkezik a Mikulás, csokikat dobál a lelátóra, lesz kapura lövés édességcsomagért. A meccs után a játékosok édességet osztogatnak és fotózkodnak a gyerekekkel pacsizáskor. A MAC HKB az elmúlt héten három mérkőzést játszott, mindegyiket megnyerte: Győrben 10-3-ra diadalmaskodott, aztán hazai jégen 3-1-re, majd idegenben 2-1-re verte a DVTK Jegesmedvéket, utóbbi sikert a Magyar Kupa keretén belül érte el. A brassóiak rossz formában vannak, vasárnap 8-1-es vereséget szenvedtek a Sportklub ellen, 3 játékosukat is eltiltották, csütörtökön pedig 5-1-re kikaptak az FTC-Telekom ellen. A csapatok november 19-én összecsaptak, akkor 4-1-es brassói siker született.

A Titánok a csütörtöki vereségüket követően másnap Debrecenben lépnek jégre. A székesfehérvári fiatalok nagy csatában 5-2-re alulmaradtak a Gyergyói HK-val szemben, ez a találkozójuk sokkal jobban sikerült, mint a DAB elleni 9-1-es és az UTE elleni 7-1-es vereség. Kamil Mingazov debütálása nem sikerült jól, a frissen igazolt orosz hátvéd -2-es plusz/mínusz-mutatóval zárta a GYHK-val vívott meccset, igaz, volt egy kapuvasa is. A DEAC kisebb hullámvölgybe került, a novemberi nemzetközi szünet után legyőzte a DAB-ot és a Ferencvárost, aztán a DVTK-t csak túlórában verte, míg múlt héten büntetőkkel kikapott az UTE-tól és rendes játékidőben visszavágott neki az FTC-Telekom. A szezonbeli két mérkőzésükön egyaránt sima sikert arattak a debreceniek: idegenben 7-2-re, otthon 6-2-re nyertek.

A Sportklub Győrben kezdheti el építeni az újabb győzelmi szériáját. A csíkszeredaiak csütörtökön 3-2-re kikaptak Újpesten, ezzel véget ért a 12 meccsen át tartó diadalmenetük. Az UNI Győr ETO HC legutóbb október 24-én hagyhatta el győztesen a jeget, az azóta lejátszott 9 Erste Liga-találkozón egyaránt kikapott. Ladányi Balázs együttese vasárnap szoros mérkőzést játszott az újpestiekkel, a zöld-fehérek csak egy utolsó percben kapott góllal maradtak alul. A győriek egyszer már meglepték a csíkiakat: október 28-án a címvédő csak hosszabbításban tudott nyerni, de két héttel ezelőtt a Vákár Lajos Műjégpályán is csak 3-2-re győztek a kék-fehérek.

Fotó: Mudra László - MAC

fotó: Mudra László/MAC HKB Újbuda

Cimkék: , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum