Ez az Ifj. Ocskay Gábor NJA hete volt

 

A fehérvári akadémia tarolt az U21-es és az U18-as bajnokságban is.

U21

Az elmúlt játékhét nagy nyertese az Ifj. Ocskay Gábor NJA volt. Artyom Vaszjunyin növendékei 12-4-re kiütötték a Vasast, különösen a fehérváriak orosz légiósai voltak elemükben, Roman Fedorin 5 pontot gyűjtött, Szemjon Szkakodub duplázott, de Csölle Dániel mesterhármasig, Jábor Bendegúz pedig szintén 2 gólig jutott. Az IOGNJA a DVTK Jegesmedvéket is kitömte, a 7-2-re végződő mérkőzésen a hazaiak egyenlően elosztották a gólokat, egyedül Fekete Alex emelkedett ki 3 pontjával. A miskolci együttes előzőleg az Újpesti Jégkorong Akadémiát verte 7-4-re a duplázó Mihalik András és a 3+1-gyel záró Trozsák Ádám vezérletével. Az UTE sem maradt győzelem nélkül az elmúlt héten, Kovács Viktor csapata a szárnyaló DHK-t tudta legyőzni 7-2-es arányban a tavaly még egyaránt Finnországban légióskodó Nádasy Márton és Tamási László 2-2 góljával. A Budapesti JA volt az egyetlen csapat, aki nem szerzett pontot az előző két forduló során, a DHK-tól otthon 5-2-re, a Vasas pályáján 6-3-ra maradtak alul. Az első helyen továbbra is a DHK áll pontazonossággal az egy meccsel kevesebbet játszó ifj. Ocskay Gábor NJA-val.

A B csoportban a Győr őrzi hibátlan mérlegét, miután múlt héten simán verte az FTC-Telekomot.

U18

Az ifjúsági bajnokság A1 csoportjában két győzelmet is aratott az IOGNJA. Ondrejcik Rastislav csapata Farkas László hosszabbításos góljával 6-5-re verte a DVTK Jegesmedvéket, majd Németh Zalán duplájával és Orbán Gergő shutoutjával 4-0-ra az Újpesti Jégkorong Akadémiát. A lila-fehérek szétlövésekkel 2-1-re nyertek a Vasas Jégcentrumban, a győztes rávezetés Obsina Bálint nevéhez fűződött. A kvartettet fölényesen vezeti az IOGNJA, az Újpesti JA a második, míg a Vasas a harmadik.

Az A2 jelű trióban a DHK 6-4-re verte a Kárpáti Farkasokat. A B1 csoportban a Székelyföldi JA öt meccses magyarországi túráját öt győzelemmel zárta, egyedül a Győri ETO tudta megszorongatni Nyisztor Ákosékat. Az erdélyi együttes nem vállalta szezon előtt az osztrák bázisú EBJL-indulást, így a magyar bajnokságban csak a B csoportba kapott besorolást. A B2-ben az Egerszegi Titánok és az Óbuda indította sikeresen a küzdelmeket.

EBJL

A DVTK Jegesmedvék hazai pályán 2-1-re alulmaradtak a Béccsel szemben, a találkozó utolsó gólja a 31. percben született. A Vasas 2 ponttal zárta klagenfurti tornáját: a piros-kékek első nap 7-4-re kikaptak a ligaelsőtől, majd másnap Szemerei Péter hosszabbításban elért találatával 4-3-ra diadalmaskodtak. A Vasas az ötödik, a DVTK Jegesmedvék a nyolcadikok a felsőházban.

Az alsóházban a MAC egy vereséggel és egy győzelemmel gazdagodott feldkirchi kirándulása során, amivel a tabella harmadik helyén áll.

U16

Az I. csoportot a két meccs után hibátlan Újpesti JA, IOGNJA és a Budapesti JA vezeti, a II.-ban az UTE második csapata 100%-os, a III.-ban az Egerszegi Titánok és az Óbuda áll két győzelemmel, a IV.-ben a Kaposvár a listavezető.

U14

Az I. csoportban továbbra is pontveszteség nélkül áll az UTE és a MAC első csapata, a II.-ban a Győri Nemak ETO, a III.-ban a MAC B a hibátlan együttes, a IV. csoport tabellája a Kaposvárral kezdődik, míg az V.-ben a Szombathely az éllovas.

Menetrend, tabella, statisztikák:

U21 ? 10 csapat

U18 ? 16 csapat

U16:

I-V. bajnokságok

A1 bajnokság ? 4 csapat
A2 bajnokság ? 9 csapat
B1 bajnokság ? 8 csapat
B2 bajnokság ? 8 csapat

U14:

I-VI. bajnokságok

A1 bajnokság ? 6 csapat
B1 bajnokság ? 8 csapat
B2 bajnokság ? 6 csapat
B3 bajnokság ? 8 csapat

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum