Arany Gergely a hét legjobbja az Erste Ligában

   

Két győzelem és összesen 65 védés az FTC-Telekom kapusának mérlege az előző játékhéten.

A DVTK Jegesmedvék és a DEAC ellen is győzni tudott a zöld-fehér csapat, amely így a harmadik helyen áll. Nagy tartást adott az együttesnek a kapuban Arany Gergely, aki teljesítményével kiérdemelte a hét játékosa címet az Erste Ligában.

?Mindkettő parázs, szoros meccs volt. Talán az eredmény becsapós, mert a 4-1 és az 5-1 is látszólag simábbnak tűnik, mint amilyen a játék képe alapján volt. Egy rosszabb sorozatból szerettünk volna kijönni, és mindkét találkozón, valamint előtte már az UTE ellen a kupában is keményen harcoltunk, csapatként játszottunk ? ennek meg is lett az eredménye. A DVTK és a DEAC is jól játszott, de mi bizonyultnak jobbnak? ? értékelt a ligahonlapon megjelent interjúban. A kapus úgy látja, a korábbi vereségek után a csapat visszatalált a jó útra, és majd kiderül, hogy itt is marad-e.

Beszélt a DVTK ellen kapott gólról is: a késleltetett kiállítás során ő már lekorcsolyázott, ám közben Nagy Gergő passzába Kärmeniemi rosszul ért bele, a korong pedig a kapuban kötött ki. ?Érdekes helyzet volt, az biztos, nem sok hasonlót láttam eddig. Próbáltuk kizárni ezt az esetet, mert néhány perc volt még hátra, és új meccs vette kezdetét 3-1-nél, nem volt szabad, hogy megzavarjon minket. Utólag vicces az eset, szerencsére nem került pontvesztésbe.? Az Arany Gergellyel készült interjúban szó esik a következő napok programjáról, az egyéni statisztikák másodlagos fontosságáról és a válogatottról is

Arany Gergely_blogkep

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum