Az Újpesti JA egygólos meccsen verte a Vasast

 

Szoros összecsapásokat hozott az U21-es bajnokság legutóbbi játékhete.

U21

Hét közben egy teljes fordulót rendeztek az U21-es bajnokságban. Az Újpesti JA egy gólszegény mérkőzésen 1-0-ra győzött a Vasas Jégcentrumban, az egyetlen gólt Szalmás Bence ütötte a 12. percben, Papp Áron 21 védéssel ért el shutoutot. A DVTK Jegesmedvék hiába vezettek a mérkőzés felénél már két góllal is, az immáron Máthé Csaba által irányított DHK az orosz légiósai vezérletével fordított és 4-3-mal begyűjtötte a pontokat: Karmajev duplázott, Glotov 3 gólpasszal zárt. A Budapesti JA első győzelmét szerezte az A csoportban, Timo Keppo együttese nagy csatában 5-3-ra verte az Ifj. Ocskay Gábor NJA-t, a győztes gólt az Erste ligában is szereplő Ádám Zsolt szerezte. A Debrecen pénteken ismét erős második 30 percének köszönhetően verte az UTE-t, 2-2 után Dorogi, Sándor és Ördög talált be, míg a lila-fehérektől nem érkezett válasz, így a DHK 5-2-es győzelmének köszönhetően jelenleg egyedül vezeti a bajnokságot az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó IOGNJA előtt.

A B csoportban a Győri Nemak ETO a múlt hét során a Dunaújvárosi Acélbikákat kétszer, az FTC-Telekomot egyszer verte, így hibátlan teljesítménnyel vezeti a kvartettet.

U18

Az A1 jelű négyesben egy mérkőzést rendeztek a múlt héten, az Ifj. Ocskay Gábor NJA Újpesten nyert 4-2-re, a győztes gólt Járossy Máté ütötte. A B csoport kvalifikációját követően a felső hat csapat a B1-ben, az alsó öt csapat a B2-ben folytatja. A B1 első fordulóját a Sportországi Cápák és a Lehel vette sikerrel.

EBJL

Az osztrák bázisú ifjúsági liga felsőházában a Vasas egy kiállításokkal tarkított mérkőzésen 4-3-ra verte a Steiermarkt, Szemerei Péter duplázott. Az Újpesti JA előbb büntetőkkel 3-2-es vereséget szenvedett a Vienna Capitalstől, majd hosszabbításban 5-4-re legyőzte a Steiermarkt, az aranygólt Polónyi Kristóf szerezte. A felsőházban az IOGNJA a második, a Vasas az ötödik, az UTE a hatodik, míg a DVTK a nyolcadik.

Az alsóházban a DHK három mérkőzést játszott külföldi csapatokkal, ezeken összesen 4 pontot gyűjtött. A MAC két vereséget szenvedett, a Feldkirch és a horvát válogatott is jobbnak bizonyult náluk. A Kárpáti Farkasok kétszer kaptak ki a Feldkirchtől.

U16

Az I. csoportban az Újpesti JA, a Budapesti JA, az IOGNJA és a DHK rajtolt győzelemmel. A II. csoportot az UTE második csapata vezeti, a III.-ban az Óbuda és az Egerszegi Titánok vették sikerrel az első kört, míg a IV.-ben a KASI, az FTC második csapata és a KSI is 3 pontos.

U14

Az I. csoportot holtversenyben az UTE és a MAC vezeti, a II.-ban a Kárpáti Farkasok állnak az élen, a III.-ban a MAC második csapata az első, a IV.-ben a KASI és az Egerszegi Titánok hibátlanok, míg az V.-ben a Szombathely a listavezető.

Menetrend, tabella, statisztikák:

U21 – 10 csapat

U18 – 16 csapat

U16:

I-V. bajnokságok

A1 bajnokság – 4 csapat
A2 bajnokság – 9 csapat
B1 bajnokság – 8 csapat
B2 bajnokság – 8 csapat

U14:

I-VI. bajnokságok

A1 bajnokság – 6 csapat
B1 bajnokság – 8 csapat
B2 bajnokság – 6 csapat
B3 bajnokság – 8 csapat

Cimkék: , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
július 29., péntek
NŐI 18:00 DENHUN 2-1VÉGE
július 30., szombat
NŐI 17:30 DENHUN 3-2VÉGE
augusztus 10., szerda
FELK 18:30 DEBFHA 3-2VÉGE
augusztus 12., péntek
FELK 17:00 KOSMIS 
FELK 17:10 FHADEB 
FELK 18:00 NZÁFTC 
augusztus 13., szombat
FELK 19:00 OLLBJA 
Partnerünk
Archívum