A KMH II nyerte a magyar csatát a DEBL-ben

 

Rangadót nyertek Jókai Szilágyi Zsófiáék, a Lulea 2 meccsen 13 gólt szerzett a svéd elitligában.

EWHL

A válogatott szünet előtti utolsó hétvégén a magyar csapatok mérkőzései elmaradtak a járvány miatt, a Salzburg nem utazott el Budapestre, a KMH sem látogatott Bécsbe. Így két találkozót rendeztek, a Kärnten Lakers és a Katowice játszott egymással kétszer: az osztrákok 1-0-ra, majd egy nappal később a lengyelek 6-4-re győztek.

DEBL

Az osztrák ligában magyar rangadót rendeztek, ezen a helyzeteit jobban értékesítő KMH II 4-1-re verte a MAC-ot. Két héttel ezelőtt még tíz gól volt a két együttes között, ezúttal Horváth Dominika 2+1-gyel zárt, mellette Strobl Lara és Metzler Regina volt eredményes, míg a hazaiak találatát Lőrincz Krisztina szerezte. A KMH háromból három győzelemmel áll, a MAC eddig nem szerzett pontot.

U25-ös bajnokság

A B osztályban a KMH B csapata 13-0-ra verte a Jégvirágokat. Meggyes Lelle Sarolta 4+1-gyel fejezte be a meccset, Szűcs Anita mesterhármasig jutott, Csontos Katalin két góllal és három assziszttal zárt. A KMH a negyedik meccsét is megnyerte, biztosan áll az élen. Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia 8-4-re győzött a KSI ellen. Haraszt Lorina két góllal, Bíró Andrea és Hamrák Vanda 1+2-vel segítette csapatát. A fehérváriak először nyertek, és ezzel megelőzték a KSI-t.

Légiósok

A svéd elitligában újra élre állt a Lulea/MSSK. Jókai Szilágyi Zsófia csapata erődemonstrációt tartott a nagy rivális ? tavaly szintén döntős ? Brynäs ellen, és 8-2-re nyert. A Lulea egy nappal később a Leksand ellen sem lassított, 46 lövésből ötször talált be, a védekezés eközben hibátlanul működött. A magyar csatár a negyedik sorban szerepelt mindkét meccsen. Az SDE-ben ezúttal csak Pintér Lili játszott. Csapata hosszabbítás után 3-2-re verte az AIK-ot, ezzel meg is előzte a tabellán, így hetedik. A magyar csatár két lövéssel próbálkozott.

mackmh-debl

fotó: MAC Budapest

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum